PN
Volledig scherm
© PN

“Beste keuze die ik in mijn leven al gemaakt heb”: zo blij is Remco Evenepoel dat hij België even links liet

VueltaMet de Vuelta staat Remco Evenepoel aan de vooravond van zijn tweede grote Ronde, maar in niets lijkt de Evenepoel van de Giro van vorig jaar op de huidige. Andere voorbereiding, andere mindset, ander verwachtingspatroon ook. Het moet Evenepoel ditmaal veel beter toelaten zijn grenzen in het echte rondewerk te verkennen en dat doet hem duidelijk deugd. Evenepoel: “In het hoofd en de benen is dit een heel andere Remco.”

11 reacties

 • Natascha Salaets

  1 maand geleden
  Aan alle Belgen,koester Remco
 • Yvan Vanhooren

  1 maand geleden
  Geef Remco tijd om te groeien in de luwte,we zagen vorig jaar hoe hij omging met al die verwachtingen.verwacht niets van hem en wees blij als hij schitterd in 1 wedstrijd maar nadien terug voetjes op de grond,die jongen heeft lichamelijk en mentaal nog wat tijd nodig maar dat het een ster is,word, dat is zeker
 • Rik Bogaert

  1 maand geleden
  Natuurlijk is wegblijven in Belgie goed voor hem. Wie moet, behalve Lefever, hem nog eigenlijk? Hij moest maar "belleman" van Schepdaal worden! Zo n grootspraak!
 • Henk Juwet

  1 maand geleden
  Laat je niet gaan door de media want volgens hen heb je de ronde al gewonnen kijk maar de kat uit de boom en sla toe op de gepaste momenten zoals de Hollanders dat zi goed kunnen
 • Christiaan Vernist

  1 maand geleden
  Remco zit verkeerde ploeg. Patje melkt hem uit in de koers en media. Doe u ding waar je goed in bent Remco en je gaat nog vele koersen winnen.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.