BEKIJK. Evenepoel deed er nog alles aan met opvallende move, maar Quick.Step-Alpha Vinyl is niet opgewassen tegen sterk Jumbo-Visma

13 reacties

 • Seppe Goossens

  3 maanden geleden
  Voor wie er nog enig persoonlijk nut in zag: Dat sprintje van Remco los voorop had weinig zin omdat de tijd van de 5e man telt. 'Had dus beter compact als ploeg kunnen blijven rijden.
 • Kim Jaspers

  3 maanden geleden
  Mooie prestatie Remco en gesproken met de benen zoals je altijd doet!! De criticasters zouden beter zwijgen
 • Jürgen Heymans

  3 maanden geleden
  Als neutrale liefhebber van het wielrennen zou ik graag aan alle criticasters de raad willen geven zich eerst degelijk te informeren alvorens kritiek te geven. Blijkbaar werd in een interne meeting 'last minute' afgesproken dat, áls Remco de sterkste zou zijn, hij de laatste halve kilometer vol zou blijven doorgaan.
 • chris vangiesbergen

  3 maanden geleden
  Hij reed als eerste over de streep omdat hij al doorgekregen had dat ze de beste tijd niet gingen halen en daarom deed hij dat en zo minder tijd zou verliezen op zijn tegenstander van Jumbo . En breek hem AUB niet zo af . Hij is een groot renner en we hebben jaren moeten wachten op zo iemand net als Wout ook een toptalent is .
 • maarten impens

  3 maanden geleden
  Top Remco!
 1. BEKIJK. Wist Mas toen al hoe laat het was? Evenepoel pareert aanval van Spanjaard en kijkt hem recht in de ogen
  Play
  Vuelta
  5

  BEKIJK. Wist Mas toen al hoe laat het was? Evenepoel pareert aanval van Spanjaard en kijkt hem recht in de ogen

  Geschiedenis. Remco Evenepoel overleefde de laatste bergrit in de Vuelta en wordt zo de eerste Belgische groterondewinnaar sinds 1978. Enric Mas, die als tweede zal eindigen, kon Evenepoel nauwelijks onder druk zetten. Op de voorlaatste beklimming pareerde onze landgenoot eenvoudig een aanval van de Spanjaard, waarna de twee een blik uitwisselden. Mas wist toen al hoe laat het was en hield zich nadien koest op de slotklim. De ritzege was dan weer een prooi voor Richard Carapaz.
 1. BEKIJK. Ontspannen Evenepoel kruist de vingers, Trek-Segafredo rolt rode loper uit voor triplete Pedersen
  Play
  Vuelta

  BEKIJK. Ontspannen Evenepoel kruist de vingers, Trek-Segafredo rolt rode loper uit voor triplete Pedersen

  Zorgeloze dag voor Remco Evenepoel in de Vuelta. In de 19de rit nam Trek-Segafredo resoluut het commando in handen voor Mads Pedersen. De drie vluchters bleven altijd binnenschot, mede ook dankzij tempowerk van Mikel Landa bergop. Evenepoel zag het allemaal graag gebeuren en toonde zich ontspannen voor de camera’s van de Spaanse regie. De eindsprint zelf werd een kolfje naar de hand van Pedersen, derde ritzege voor de Deen.