ANALYSE NA AANKOMST. “Remco speelde even met vuur”: Michel Wuyts zag Evenepoel criticasters de mond snoeren, maar ook een risicootje nemen

Vuelta“Andermaal klasse”, zo analyseert Michel Wuyts de tweede ritzege van Remco Evenepoel in de Vuelta. “Hij is de beste, ziehier het bewijs”. Al vindt onze analist dat hij even met vuur speelde.

9 reacties

 • Jan Van Bavel

  3 maanden geleden
  Michelleke, word het geen tijd dat je met een welverdiend pensioen gaat ?
 • Pieter Vandenbergh

  3 maanden geleden
  Zal fantastisch zijn als hij Vuelta zou winnen maar blijft toch afwachten hoe hij het zou doen tegen de echte toppers. Niet vergeten dat Bernal en Pogacar de Tour al wonnen op hun 21ste.
 • André Christiaens

  3 maanden geleden
  Wie zijn nu de andere deelnemers die Remco dwars kunnen zitten?, ze nemen geen deel aan de Veulta! in een gezappig tempo bergen oprijden is dat koers? Wie durft aanvallen van 50 km voor aankomst zoals ten tijde van de glorie renners uit de jaren 70. Er waren er toen wel 15 deelnemers van hetzelfde kaliber in de tour-giro-veulta.
 • Taijco Live

  3 maanden geleden
  Het leven is aan de durvers
 • Jonah Kemps

  3 maanden geleden
  Mas is een platbroek die gaat niet veel meer doen buiten braafjes tweede worden.
 1. Remco Evenepoel krijgt tranen in de ogen bij zien van geweldige beelden van juichende papa: “Dit is geluk, hé”
  Play
  Vuelta
  12

  Remco Evenepoel krijgt tranen in de ogen bij zien van geweldige beelden van juichende papa: “Dit is geluk, hé”

  Een emotioneel moment voor Remco Evenepoel na zijn geweldige zege op de Alto de Piornal in de Vuelta. Vader Patrick Evenepoel had zich op 200 meter van de finish geposteerd om zijn zoon naar de overwinning te schreeuwen. Toen die zege er ook kwam, zorgde dat uiteraard voor een stevige vreugde-uitbarsting. Taferelen die onze journalisten in Spanje op beeld konden vastleggen (zie hieronder). Die beelden kreeg Remco te zien.
 2. BEKIJK. Ontspannen Evenepoel kruist de vingers, Trek-Segafredo rolt rode loper uit voor triplete Pedersen
  Play
  Vuelta

  BEKIJK. Ontspannen Evenepoel kruist de vingers, Trek-Segafredo rolt rode loper uit voor triplete Pedersen

  Zorgeloze dag voor Remco Evenepoel in de Vuelta. In de 19de rit nam Trek-Segafredo resoluut het commando in handen voor Mads Pedersen. De drie vluchters bleven altijd binnenschot, mede ook dankzij tempowerk van Mikel Landa bergop. Evenepoel zag het allemaal graag gebeuren en toonde zich ontspannen voor de camera’s van de Spaanse regie. De eindsprint zelf werd een kolfje naar de hand van Pedersen, derde ritzege voor de Deen.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”
  Play
  Vuelta
  43

  Primoz Roglic keert terug op valpartij en is scherp voor Fred Wright, die zelf ook reageerde: “Ik geloof niet dat ik iets verkeerd deed”

  Primoz Roglic likt zijn wonden na de val die hem de Vuelta kostte. De Sloveen was de voorbije dagen te ontgoocheld om te reageren, maar nu doet hij dat voor het eerst op de website van Jumbo-Visma. “Wat gebeurde, was niet oké. De val is te wijten aan het gedrag van één renner in het bijzonder.” Die renner reageerde zelf ook ondertussen. Fred Wright: “Ik geloof dat ik niets verkeerd deed.”