ANALYSE NA AANKOMST. “Remco speelde even met vuur”: Michel Wuyts zag Evenepoel criticasters de mond snoeren, maar ook een risicootje nemen

Vuelta“Andermaal klasse”, zo analyseert Michel Wuyts de tweede ritzege van Remco Evenepoel in de Vuelta. “Hij is de beste, ziehier het bewijs”. Al vindt onze analist dat hij even met vuur speelde.

9 reacties

  • Jan Van Bavel

    5 maanden geleden
    Michelleke, word het geen tijd dat je met een welverdiend pensioen gaat ?
  • Pieter Vandenbergh

    5 maanden geleden
    Zal fantastisch zijn als hij Vuelta zou winnen maar blijft toch afwachten hoe hij het zou doen tegen de echte toppers. Niet vergeten dat Bernal en Pogacar de Tour al wonnen op hun 21ste.
  • André Christiaens

    5 maanden geleden
    Wie zijn nu de andere deelnemers die Remco dwars kunnen zitten?, ze nemen geen deel aan de Veulta! in een gezappig tempo bergen oprijden is dat koers? Wie durft aanvallen van 50 km voor aankomst zoals ten tijde van de glorie renners uit de jaren 70. Er waren er toen wel 15 deelnemers van hetzelfde kaliber in de tour-giro-veulta.
  • Taijco Live

    5 maanden geleden
    Het leven is aan de durvers
  • Jonah Kemps

    5 maanden geleden
    Mas is een platbroek die gaat niet veel meer doen buiten braafjes tweede worden.
  1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
    HLN Shop

    Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

    Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
  2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
    vtwonen

    Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

    Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.