ANALYSE NA AANKOMST. Michel Wuyts: “Evenepoel heeft de zwaarste etappe in deze Vuelta héél goed gemanaged. Ik geef ‘m onderscheiding, dicht tegen grote”

VueltaRemco Evenepoel heeft de schade weten te beperken in de 15de etappe in de Vuelta. “Het was slopend om te volgen”, zegt onze huisanalist Michel Wuyts over wat er zich vandaag heeft afgespeeld.

15 reacties

 • Dirk Demol

  3 maanden geleden
  Allemaal makkelijk gezegd, maar Remco reed heel goed. Misschien als hij niet overneemt van Roglic, en het wiel van Mas neemt, wint hij nog tijd bij.
 • Johan Verhoeven

  3 maanden geleden
  Mijnheer Lefevre, tijd voor actie. Remco is zeer getalenteerd maar slechts 22 en nog een (klein!) tikkeltje onbesuisd. Zeer ervaren Lefevre kan de kers op de taart zetten als ploegleider. Patrick, leid Remco via de oortjes, wees zijn extra wijsheid en ervaring. Wees een twee-eenheid en schrijf geschiedenis. Het kan! Alle criticasters, die het een mede-Vlaming niet lijken te gunnen, op hun gezicht. En Remco met een grandioze prestatie. Zeker niet zijn laatste.
 • Martin Amelynck

  3 maanden geleden
  Gezien zijn leeftijd; een grote onderscheiding!
 • Bart Maris

  3 maanden geleden
  De enige manier dat Roglic man tegen man nog tijd lijkt te kunnen pakken is met lang in het wiel te blijven zitten en in de laatste km uit het wiel te spurten voor een handvol seconden. Maar hoe dan ook, er komt nog een spannende slotweek aan. Remco weet ondertussen dat hij een grote ronde kan winnen, maar in deze zijn nog heel wat km's te rijden. Ik kijk er alvast naar uit!
 • Carel Gruwez

  3 maanden geleden
  Top Remco, nu nog verstandig de volgende ritten controleren en de anderen het werk laten doen. Je hebt bewezen een grote rondewinnaar te zijn