Zo gaat het twee jaar later met baby Pia: “Ze gaat een heel mooie toekomst tegemoet”

22 reacties

 • Leonarda Van Opbroecke

  2 weken geleden
  België is toch 1 land. Dat willen de 6 regeringen ons laten laten geloven. Waarom worden pasgeborenen er in Wallonië preventies op onderzocht en in Vlaanderen niet?
 • Johan Janssen

  2 weken geleden
  Zeer mooi verhaal in deze triestige wereld.
 • Gert Veer

  2 weken geleden
  Een "mooie" toekomst, als gehandicapte, op kosten van de sociale zekerheid.
 • Veronique De Cock

  2 weken geleden
  Hartverwarmend dat de ene geld heeft om een SMS actie te bekomen en véél meer en dat anderen medicatie nodig maar ze nooit kunnen betalen, die ziektes klasseert men dan onder weeszieken en daarmee is het probleem opgelost, ziek zijn, invalide zijn is nu ook al een kaste-probleem, wie geld heeft om zijn stem te laten horen krijgt hulp, de anderen mogen rotten.
 • Lutgarda Van Genechten

  2 weken geleden
  Heel mooi flinke meid
 1. Di Rupo bezoekt voor het eerst zwaar getroffen Pepinster en krijgt meteen kritiek van emotionele inwoonster: “Ik heb niks meer”
  Play

  Di Rupo bezoekt voor het eerst zwaar getroffen Pepinster en krijgt meteen kritiek van emotionele inwoonster: “Ik heb niks meer”

  Waals minister-president Elio Di Rupo (PS) heeft vandaag voor het eerst sinds de overstromingen een bezoek gebracht aan het zwaar getroffen Pepinster. Hij bezocht de regio met de burgemeester en twee commissarissen die de heropbouw in goede banen moeten leiden. Hun bezoek werd echter niet door iedereen in dank afgenomen: “Ik heb geen moeder meer, ik heb geen huis meer, ik heb niks meer”, reageert een inwoonster.
 2. De Wever wil geen “apartheid” voor niet-gevaccineerden: “We moeten regels durven loslaten, voor iedereen”
  Play

  De Wever wil geen “apartheid” voor niet-gevacci­neer­den: “We moeten regels durven loslaten, voor iedereen”

  N-VA-voorzitter Bart De Wever is niet te vinden voor aparte coronamaatregelen voor wie zich niet liet vaccineren, zoals Vooruit-voorzitter Conner Rousseau gisteren voorstelde. Hij pleit er dan weer wel voor om alle maatregelen los te laten, voor iedereen. “Wat mij betreft moet iedereen zich echt wel laten vaccineren, maar ik zou geen apartheid willen invoeren”, reageert De Wever bij VTM NIEUWS.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.