Zo gaat het twee jaar later met baby Pia: “Ze gaat een heel mooie toekomst tegemoet”

23 reacties

 • Lorenzo Schoovaerts

  1 maand geleden
  Bedrijven die zoveel geld durven vragen zouden zich moeten kapot schamen. Ja onderzoek kost geld maar dat onderzoek wordt ook voor een groot deel met subsidies bekostigd. Eigenlijk zou pharma niet door de privésector mogen worden gedaan maar door de een consortium van internationale wetenschappers, door de EU bekostigd zodat gezondheid geen kwestie blijft van wie er geld voor heeft.
 • Leonarda Van Opbroecke

  2 maanden geleden
  België is toch 1 land. Dat willen de 6 regeringen ons laten laten geloven. Waarom worden pasgeborenen er in Wallonië preventies op onderzocht en in Vlaanderen niet?
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Zeer mooi verhaal in deze triestige wereld.
 • Gert Veer

  2 maanden geleden
  Een "mooie" toekomst, als gehandicapte, op kosten van de sociale zekerheid.
 • Veronique De Cock

  2 maanden geleden
  Hartverwarmend dat de ene geld heeft om een SMS actie te bekomen en véél meer en dat anderen medicatie nodig maar ze nooit kunnen betalen, die ziektes klasseert men dan onder weeszieken en daarmee is het probleem opgelost, ziek zijn, invalide zijn is nu ook al een kaste-probleem, wie geld heeft om zijn stem te laten horen krijgt hulp, de anderen mogen rotten.
 1. Moeten we binnenkort opnieuw maskers dragen nu de coronacijfers weer sterk stijgen? “Politiek wil regels niet te snel en te vaak veranderen”
  Play
  95

  Moeten we binnenkort opnieuw maskers dragen nu de coronacij­fers weer sterk stijgen? “Politiek wil regels niet te snel en te vaak veranderen”

  Met gemiddeld meer dan 3.000 besmettingen per dag gaan de coronacijfers in ons land opnieuw fors de hoogte in. “We mogen de cijfers best niet te fel laten oplopen”, zei biostatisticus Geert Molenberghs (UHasselt, KU Leuven) vanochtend aan HLN LIVE. Hij wees op het belang van ventilatie, maar werpt ook het Covid Safe Ticket op als mogelijke bescherming én vindt dat we ons mondmasker nog niet moeten weggooien. Hebben ze daar oren naar in de politiek?
 2. De Wever wil geen “apartheid” voor niet-gevaccineerden: “We moeten regels durven loslaten, voor iedereen”
  Play

  De Wever wil geen “apartheid” voor niet-gevacci­neer­den: “We moeten regels durven loslaten, voor iedereen”

  N-VA-voorzitter Bart De Wever is niet te vinden voor aparte coronamaatregelen voor wie zich niet liet vaccineren, zoals Vooruit-voorzitter Conner Rousseau gisteren voorstelde. Hij pleit er dan weer wel voor om alle maatregelen los te laten, voor iedereen. “Wat mij betreft moet iedereen zich echt wel laten vaccineren, maar ik zou geen apartheid willen invoeren”, reageert De Wever bij VTM NIEUWS.
 1. Moeten we vrezen voor een nieuwe lockdown? En zullen we de eindejaarsfeesten normaal kunnen vieren? Viroloog Marc Van Ranst beantwoordt al uw vragen
  Play

  Moeten we vrezen voor een nieuwe lockdown? En zullen we de eindejaars­fees­ten normaal kunnen vieren? Viroloog Marc Van Ranst beant­woordt al uw vragen

  Er liggen op dit moment meer dan 650 Covid-patiënten op intensive care, het hoogste aantal sinds 12 mei. Daarnaast is er sprake van bijna 16.000 besmettingen per dag. Op dit moment zijn de cijfers het hoogst in Vlaanderen. Hoe komt dat? En zullen de slechte cijfers onze eindejaarsfeesten beïnvloeden? Viroloog Marc Van Ranst beantwoordt de meest gestelde lezersvragen bij VTM NIEUWS.