Zo gaat het twee jaar later met baby Pia: “Ze gaat een heel mooie toekomst tegemoet”

24 reacties

 • Eric Vercouillie

  1 week geleden
  Goed zo Pia mijn dag kan niet meer stuk.
 • Lorenzo Schoovaerts

  3 maanden geleden
  Bedrijven die zoveel geld durven vragen zouden zich moeten kapot schamen. Ja onderzoek kost geld maar dat onderzoek wordt ook voor een groot deel met subsidies bekostigd. Eigenlijk zou pharma niet door de privésector mogen worden gedaan maar door de een consortium van internationale wetenschappers, door de EU bekostigd zodat gezondheid geen kwestie blijft van wie er geld voor heeft.
 • Leonarda Van Opbroecke

  4 maanden geleden
  België is toch 1 land. Dat willen de 6 regeringen ons laten laten geloven. Waarom worden pasgeborenen er in Wallonië preventies op onderzocht en in Vlaanderen niet?
 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Zeer mooi verhaal in deze triestige wereld.
 • Gert Veer

  4 maanden geleden
  Een "mooie" toekomst, als gehandicapte, op kosten van de sociale zekerheid.
 1. De Grote Geldbarometer: hoeveel leverde de 10.000 euro van Paul D’hoore dit jaar op?
  Play
  21

  De Grote Geldbarome­ter: hoeveel leverde de 10.000 euro van Paul D’hoore dit jaar op?

  Het beursjaar 2021 stond voor de Bel20 in het teken van het verdere herstel na de coronadip van 2020. De sterindex van de Brusselse beurs sloot het jaar uiteindelijk af met een winst van 19 procent tegenover de slotstand van vorig jaar. De holding Sofina stond helemaal bovenaan, biotechonderneming Galapagos was voor het tweede jaar op rij de rode lantaarn. VTM Nieuws-expert Paul D’hoore belegde begin dit jaar 10.000 euro, in verschillende categorieën, voor ‘De Grote Geldbarometer’. Daar heeft hij uiteindelijk 11.986 euro van kunnen maken. Een mooi resultaat, maar niet het beste resultaat dat hij al liet optekenen.