Weinig hoop op overlevenden in Pepinster: “Hulpkreten onder puin kwamen wellicht van kinderen in de buurt”

De hoop nog iemand levend van onder het puin te halen in het zwaar getroffen Pepinster, is klein. De hulpkreten die gisteren gehoord zouden zijn, kwamen wellicht van kinderen in de buurt, geeft burgemeester Philippe Godin aan in VTM Nieuws. Ook vandaag is niemand levend teruggevonden, wel is er nog een dodelijk slachtoffer teruggevonden.

 1. Prinses Elisabeth beëindigt eerste deel van militair zomerkamp: “Ik heb me enorm moeten aanpassen”
  Play
  Royalty

  Prinses Elisabeth beëindigt eerste deel van militair zomerkamp: “Ik heb me enorm moeten aanpassen”

  Sinds september ondervindt prinses Elisabeth aan de lijve wat het is om militair te zijn. De kroonprinses ging een jaar studeren aan de Koninklijke Militaire School (KMS) in Brussel. Ze volgde niet de volledige officiersopleiding, maar alleen het eerste jaar. De opleiding wordt afgesloten met een zomerkamp, dat intussen halfweg is. In een korte reactie liet de prinses weten hoe ze het voorbije jaar ervaren heeft.
 2. HELPENDE HANDEN. Al meer dan 10.700 crisisvrijwilligers bij het Rode Kruis: zo kunt ook u slachtoffers van overstromingen steunen

  HELPENDE HANDEN. Al meer dan 10.700 crisisvrij­wil­li­gers bij het Rode Kruis: zo kunt ook u slachtof­fers van overstro­min­gen steunen

  Duizenden mensen zetten zich in om wie getroffen werd door de zondvloed te helpen. Alleen al bij het Rode Kruis hebben meer dan 10.700 Belgen zich aangemeld om als vrijwilliger te helpen. Daarnaast duiken in het hele land grote en kleine initiatieven op. HLN vindt het belangrijk om die solidariteit volop te steunen en wil graag helpen om ze alle aandacht te geven. Hieronder vind je alle solidariteitsacties terug. Ontbreekt er nog één? Laat het ons weten via 4040@hln.be.