Waarom wel btw-verlaging op elektriciteit en niet op gas? Premier De Croo beantwoordt meest gestelde vragen

De maatregelen van de federale regering om te helpen bij de fors duurdere energiefactuur van de Belgen zorgen voor veel vragen. Stef Wauters legde in de ‘VTM Nieuws’-studio de meest gestelde vragen voor aan premier Alexander De Croo (Open Vld).

  1. VIDEO. Ongeval of moord in Benidorm? Faroek trekt op onderzoek naar dodelijke val Dina (30) na emotionele oproep moeder
    Play

    VIDEO. Ongeval of moord in Benidorm? Faroek trekt op onderzoek naar dodelijke val Dina (30) na emotionele oproep moeder

    Toen de Belgische Dina in 2015 dood teruggevonden werd onderaan een klif in het Spaanse Benidorm, had haar moeder Carine (59) nog hoop dat het Spaanse gerecht haar moordenaar zou vinden. Alles leek ook op een moord: Dina werd zwaar gehavend en naakt teruggevonden met sporen van verstikking. Haar Spaanse vriend gaf maar liefst elf verschillende versies van de feiten. Toch seponeerde het Spaanse gerecht de zaak en gerechtigheid bleek na zeven jaar ijdele hoop. Na een emotionele oproep bij ‘VTM Nieuws’-gerechtsexpert Faroek Özgünes, trok Faroek samen met Carine terug naar de fatale plek in Benidorm, waar Dina volgens haar moeder vermoord werd.