VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

VTM NIEUWS-journalist bij Belgische IS-vrouwen in grootste gevangeniskamp van Syrië

Met meer dan 70.000 vooral IS-vrouwen en kinderen, maar ook heel wat mannen, is het kamp van al Hol het grootste gevangeniskamp van Syrië. Niemand mag er in of uit, al zijn er met de regelmaat van de klok groepjes die erin slagen te ontsnappen. VTM NIEUWS-reporter Robin Ramaekers en cameraman Lennert Potums geraakten na lang aandringen binnen in het kamp, waar ook een 20-tal Belgische vrouwen en hun kinderen vast zitten.

16 reacties

 • paul van gele

  2 jaar geleden
  De IS strijders moeten uit geleverd worden en berecht in Irak en Syrië waar ze hun misdaden hebben begaan.
 • Philippe Deckers

  2 jaar geleden
  Over de slachtoffers van de moslimterroristen horen we niets van de media.
 • Eddy verhaeven

  2 jaar geleden
  Doe rustig verder heren journalisten met zo een reportages je bewijst er de rechtse partijen enorme diensten mee . Wat denken de slachtoffers daar over .
 • Germain Van Deursen

  2 jaar geleden
  Nog veel anderen zijn al onderweg of hier al terug ! Wacht tot het vuurwerk ontwaakt !
 • eric brack

  2 jaar geleden
  Daar was hun droom, dus laat hen maar waar ze dachten dat het hun droom was. Never come back !! Wedde dat de groene sharia's in België ze zullen laten overbrengen onder het mom van solidariteit en warme samenleving !
 1. Wat zijn de Russen nog van plan? Ex-kolonel Housen: “Ze zullen nog meer en grover geweld gebruiken, maar conflict zal niet uitbreiden over grenzen van Oekraïne”
  Play

  Wat zijn de Russen nog van plan? Ex-kolonel Housen: “Ze zullen nog meer en grover geweld gebruiken, maar conflict zal niet uitbreiden over grenzen van Oekraïne”

  Een week na de Russische invasie in Oekraïne blijven de Russen verschillende steden aanvallen, en daarbij maken ze gebruik van steeds heviger geweld. Wat zijn de Russen van plan in Kiev? En hoelang kunnen ze deze oorlog nog volhouden? Gewezen kolonel van het Belgische leger en kenner van van de Russische strijdmacht Roger Housen beantwoordde deze en andere kijkersvragen over de oorlog in Oekraïne in de studio van VTM Nieuws.