Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © ANP

VTM NIEUWS beantwoordt al uw vragen over het vaccin: stuur nu uw vraag door en krijg zondag een antwoord

Zondag maakt VTM NIEUWS een speciale nieuwsuitzending die geheel gewijd is aan het vaccin. Nieuwsanker Birgit Van Mol ontvangt er de absolute hoofdrolspelers van de vaccinatiestrategie en beantwoordt samen met hen al uw vragen.

42 reacties

 • Franky Serlet

  1 maand geleden
  Wij mogen niet op restaurant maar ze mogen wel met meer dan 100, personen in een vliegtuig zitten gedurende enkel uren en nog geen halve meter van elkaar Terwijl je op restaurant op 1.50 meter van elkaar zit met nog een glasplaat ertussen
 • Pat Debal

  1 maand geleden
  Ze gaan praten over die vaccins en niemand weet wat de na werking ervan is ge ziet in de bedrijven die ze produceren weten ze het ook niet niemand werd er al mee getest
 • Johny Deruyck

  1 maand geleden
  De combinatie griep vaccin met corona vaccin. Ik moet nog een griep vaccin hebben!, om dat ik een risico persoon ben, en een van de eerste een corona vaccin hebben?.
 • Annie Vancauteren

  1 maand geleden
  Waar blijven de lessen uit ons middelbaar onderwijs over het immuunsysteem ? Nog nooit zoveel ziekten sinds de vaccinaties. Zie de kinderen.
 • johan fransaert

  1 maand geleden
  ik ga zeker geen vaccin laten inspuiten waar ikzelf voor eventuele bijwerkingen opdraai en de fabricant met hulp van onze overheid totaal niet aansprakelijk kan gesteld worden.
 1. Minister Vandenbroucke vraagt begrip voor trage opstart vaccincampagne: “Wij zijn niet bij de snelste, we zijn voorzichtig”

  Minister Vandenbrou­c­ke vraagt begrip voor trage opstart vaccincam­pag­ne: “Wij zijn niet bij de snelste, we zijn voorzich­tig”

  Terwijl andere landen er al volop mee gestart zijn, is het bij ons nog altijd uitkijken naar de start van de vaccinatiecampagne woensdag, al dient deze week nog om te oefenen. Volgende week begint pas het echte werk. “Wij zijn niet bij de snelste, maar we zijn voorzichtig”, zei minister Frank Vandenbroucke in VTM NIEUWS. Vandenbroucke blikte ook vooruit op het Overlegcomité van komende vrijdag. “We gaan geen enkele definitieve beslissing nemen, maar hopelijk kunnen we sommige sectoren zoals kappers meer perspectief geven.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"