Telefacts NU-reporter Thomas Van Hemeledonck
Volledig scherm
Telefacts NU-reporter Thomas Van Hemeledonck © Telefacts NU

Telefacts NU-reporter doet mee aan testfase vaccin Johnson & Johnson

Thomas Van Hemeledonck, de onderzoeksjournalist van Telefacts NU, heeft zich laten inenten met het vaccin van Johnson & Johnson. Of niet. Want helemaal zeker is hij niet. “Ik heb vijftig procent kans dat ik daadwerkelijk met het vaccin ingeënt ben. Maar evenveel kans dat het een placebo is.”

 1. Francken reageert voor het eerst na nederlaag in ondervoorzitterschap N-VA: “Ik blijf me inzetten om stem te vertolken in nationale debat”
  77

  Francken reageert voor het eerst na nederlaag in ondervoor­zit­ter­schap N-VA: “Ik blijf me inzetten om stem te vertolken in nationale debat”

  Theo Francken heeft tegenover VTM NIEUWS voor het eerst gereageerd op het mislopen van het ondervoorzitterschap van N-VA. De gewezen staatssecretaris was een van de zes kandidaten, maar uittredend ondervoorzitter Lorin Parys en medekandidaat Valerie Van Peel kregen afgelopen zaterdag in de eerste ronde al genoeg stemmen van het partijbestuur.
 2. Politie op zoek naar man met skibril die brand stichtte aan politiepost tijdens rellen in Brussel
  4

  Politie op zoek naar man met skibril die brand stichtte aan politie­post tijdens rellen in Brussel

  De politie is op zoek naar een verdachte die tijdens de rellen in Brussel vorige maand brand stichtte aan een politiekantoor in Schaarbeek. In het opsporingsprogramma ‘Faroek’ wordt vanavond een oproep naar tips gelanceerd met nieuwe beelden van de man met de skibril. Enkele beelden werden vanmiddag al in VTM NIEUWS getoond. Daarop is onder meer te zien dat de brandstichter zichzelf mee in brand steekt tijdens de drieste aanval op het commissariaat aan het Liedtsplein.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val