Opbouw Pukkelpop stopgezet
Volledig scherm
Opbouw Pukkelpop stopgezet © Mine Dalemans / Photo News

Pukkelpop krijgt tot 1,8 miljoen euro terugbetaald voor afgelast festival

Pukkelpop krijgt de kosten die al waren gemaakt voor het afgelaste festival terugbetaald. In totaal kan het bedrag oplopen tot 1,8 miljoen euro. Zo’n 400.000 euro is al uitbetaald, het kabinet-Crevits bekijkt hoeveel daar nog kan bijkomen.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Na Britse en deltavariant is Leon (11) nu besmet met omikronvariant: “Voor de zoveelste keer mogen we nergens naartoe of geen bezoek ontvangen”
  Play

  Na Britse en deltavari­ant is Leon (11) nu besmet met omikronva­ri­ant: “Voor de zoveelste keer mogen we nergens naartoe of geen bezoek ontvangen”

  Leon Knockaert is 11 jaar en al voor de derde keer besmet met het coronavirus. Buiten een verstopte neus voelt hij zich kiplekker, maar hij mag niet naar school, geen hobby’s doen en heel het gezin mag geen bezoek ontvangen. Volgens viroloog Marc Van Ranst moeten we binnenkort bekijken of we die regels niet moeten herbekijken.