RV
Volledig scherm
© RV

Ouders van Jim die omkwam in politiecel: “We willen niemand beschuldigen, we willen wel antwoorden”

De ouders van Jim Cooreman (36) kregen zaterdag het nieuws dat geen enkele ouder wil horen: hun zoon was opgepakt en iets later in de cel overleden. “Jim was geen engel”, geven ze eerlijk toe aan VTM Nieuws, “maar hij was geen crimineel of vechtersbaas.” Marleen en Frankie Cooreman hebben sinds zaterdag één grote vraag: wat is er in die cel gebeurd? Ze willen de politie nergens van beschuldigen, maar ze willen wel antwoorden.

21 reacties

 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Zijn agenten nu ook al babysit voor verslaafden ?
 • Jo Bosman

  2 jaar geleden
  Die antwoorden zullen ze niet krijgen. Erwin Vandriessche slaap rustig verder. Mensen zoals jij zijn ziende blind. Je moet niet iets misdaan hebben om in een politiecel te geraken. Als een of ander agentje denkt dat jij iets fout deed is dat voldoende. Uitleg is die niet verschuldigd. Dat noemt men administratieve aanhouding.
 • Jo Bosman

  2 jaar geleden
  Die antwoorden zullen ze niet krijgen.
 • victor vandesande

  2 jaar geleden
  is natuurlijk super erg , ouders die hun zoon moeten afgeven dat wil niemand. maar de ouders schilderen hun zoon steeds af als een halve heilige maar die blijkt dan toch een donkere kant te hebben drug , dikwijls ook geweld en misdaad die erbij hoort, agressie en dergelijke meer. het is voor die ouders , dat begrijp ik wel moeilijk omdat onder ogen te zien. Waarmee ik niet zeg dat die jongen geen hulp moest gekregen hebben.
 • Ronny lauwaert

  2 jaar geleden
  jullie zullen nooit de feiten te weten komen wat er is gebeurd spijtig dat is belgie