Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Oncologen overstelpt met vragen van kankerpatiënten die zich zorgen maken over coronavaccin

Artsen krijgen veel vragen van kankerpatiënten die zich zorgen maken over het coronavaccin. Ze zijn bang voor extra bijwerkingen. Oncologen geven de raad om het vaccin niet zomaar te weigeren als ze twijfelen, maar raden aan om eerst contact op te nemen met de arts.

 1. Gaan de scholen nu nooit meer dicht? Minister Weyts (N-VA) reageert: “Ik ga ervan uit dat dit een beslissing is tot einde van schooljaar”
  Play
  28

  Gaan de scholen nu nooit meer dicht? Minister Weyts (N-VA) reageert: “Ik ga ervan uit dat dit een beslissing is tot einde van schooljaar”

  Vanaf 10 mei mogen alle Vlaamse leerlingen weer voltijds naar school. “Ik ben blij, dankbaar en fier dat we dat kunnen bewerkstelligen in Vlaanderen dankzij de inzet van de leerkrachten, directies en scholen”, zegt minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) in de studio van VTM NIEUWS. Maar de minister beseft ook dat er een risico wordt genomen.
 2. Agentschap Zorg en Gezondheid: “Stem vakantieplanning maximaal af op vaccinatieplanning”

  Agentschap Zorg en Gezondheid: “Stem vakantie­plan­ning maximaal af op vaccinatie­plan­ning”

  De vaccinatiecampagne begint goed op gang te komen waardoor tal van landgenoten de komende dagen en weken hun eerste prik krijgen. Samen met die eerste prik ook een datum voor de tweede prik. Die datum durft wel eens te botsen met de vakantieplannen. “We vragen om de vakantieplanning maximaal af te stemmen op de vaccinatieplanning”, zo roept het Agentschap Zorg en Gezondheid op bij VTM NIEUWS.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas