Volledig scherm

Nieuw incident met minderjarigen: drie meisjes van 13 vorige maand uren in cel gestopt na spuwincident

Na de heisa over de minderjarigen uit Kapellen die uren in een cel hebben doorgebracht, duikt er een nieuw incident op: de politie van zone Minos heeft vorige maand drie meisjes van 13 jaar opgepakt na een spuwincident. Ze werden gefouilleerd, moesten hun bh uitdoen en werden urenlang in de cel gestopt. Zeer traumatiserend voor die meisjes. Maar de politie en de burgemeester zeggen dat de procedures zijn gevolgd, meldt VTM Nieuws.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Viroloog Emmanuel André mengt zich in debat over mondmaskers in tv-studio’s: “Concentratie CO2 zegt weinig over ventilatie”
  4

  Viroloog Emmanuel André mengt zich in debat over mondmas­kers in tv-studio’s: “Concentra­tie CO2 zegt weinig over ventilatie”

  Viroloog Emmanuel André heeft zich gemengd in de discussie over het al dan niet dragen van een mondmasker in televisiestudio’s. Nadat presentator Bart Schols van De afspraak op Canvas tweette dat het CO2-gehalte in de studio vergelijkbaar was met dat in de buitenlucht - als argument om mondmaskers tijdens interviews achterwege te laten - repliceerde André dat de concentratie CO2 in een grote ruimte weinig zegt over de ventilatie ervan.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven