VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Mondmaskerplicht overal goed opgevolgd: “Er is geen discussie meer of het moet of niet, iedereen doet het”

De Vlaming heeft geen probleem met de verplichting om mondmaskers te dragen in alle winkels, en op nog heel wat andere plaatsen zoals bioscopen en gebedshuizen. Die verplichting is sinds vanmorgen van kracht. In de winkels en warenhuizen die VTM NIEUWS vanochtend bezocht, droeg iedereen een mondkapje zoals het hoort. Winkelgangers hebben daar ook geen enkele moeite mee.

69 reacties

 • Monika Pallova

  11 maanden geleden
  4 maanden achter pandemie :-) , te laat :-)
 • Gino Sinnesael

  11 maanden geleden
  Er zal altijd wel een "specialist" zijn ergens ter wereld die mondmaskers maar niets vindt. Dat onze regering zich verbergt achter de visies van specialisten is wellicht enkel een voorwendsel om de nul-stock te verdoezelen, en een bewijs van non-leadership in het nemen van duidelijke beslissingen. Steeds deze grijze zones is voor niets goed!
 • Benny Marcelo

  11 maanden geleden
  Vanmorgen bij de bakker ene zijn masker vergeten, hij kwam evengoed de winkel binnen.
 • Guy Soetewey

  11 maanden geleden
  Nog maar eens het bewijs dat de mens leiding nodig heeft. Het grijs waarin onze politici uitblinken is de slechtste manier om belangrijke problemen op te lossen. Soms is wit en zwart beter en zeker in randdossiers.
 • Mario Maes

  11 maanden geleden
  Ik heb vandaag heel hard gelachen met de mondmasker als ik 5 mensen in de winkel heb gezien die het juist op had was veel trouwens was er ook weinig volk in plaats van aanschuiven kon ik direct een karretje nemen