Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
PREMIUM
Sihame El Kaouakibi. © BELGA

Het net rond Sihame lijkt zich stilaan te sluiten: vervalste facturen en de op maat gemaakte keuken

Bij de vzw Let’s Go Urban, het geesteskind van Open Vld-politica Sihame El Kaouakibi, zijn facturen ontdekt die vervalst zijn om zo onterecht subsidies binnen te halen. Dat blijkt uit onderzoekswerk van VTM Nieuws-gerechtsjournalist Faroek Özgünes. Concreet gaat het om een zestal facturen ter waarde van zo’n 55.000 euro waarbij de originele aankoopfacturen van onder andere meubilair en die beruchte keuken aangepast werden. Ook de keukenbouwer kan zijn ogen niet geloven als hij geconfronteerd wordt met het bewijs.

467 reacties

 • Willy Bogaert

  1 jaar geleden
  Goed opgeleid door peetvaders OVLD .Kan bij Dovy gaan werken met haar ervaringen
 • Christine Thevelein

  1 jaar geleden
  Het is opmerkelijk dat deze mevrouw niet opgepakt is in voorarrest ! Of speelt de politiek ( Open VLD / SP-A ) hier ook een rol. Iedere modale burger zou in voorarrest zitten. Of zoals Joris Van der AA in de Gazet van Antwerpen deze morgen zegde : " Een mens vraagt zich af hoe het mogelijk is dat Vlaams Parlementslid S E K nog vrij rondloopt. "
 • lieven de ly

  1 jaar geleden
  alles wat ze gedaan heeft of doet heeft ze geleerd van de top van OVLD.
 • Annelies Swerts

  1 jaar geleden
  Geweten dat de tekorten in de begroting en de economische malaise in dit landje zich maar blijven opstapelen, zich toch verijken op de kap van de belastingsbetaler. Sihame on you!
 • Bert Kroket

  1 jaar geleden
  De blauwe-smeirlappen hun sjoemelpoedel.