Is Christian Brückner ook verantwoordelijk voor de moord op de jonge Duitse Carola Titze?
Volledig scherm
Is Christian Brückner ook verantwoordelijk voor de moord op de jonge Duitse Carola Titze? © rv

Heeft Duitser die verdacht wordt van verdwijning Maddie McCann ook slachtoffer gemaakt in ons land?

Het parket van Brugge herbekijkt het onderzoek naar de moord op de jonge Duitse Carola Titze in de zomer van 1996. Dat meldt VTM NIEUWS. Ze was toen 16 en werd in De Haan vermoord door een onbekende Duitse jongeman. De zaak raakte nooit opgehelderd. Maar nu blijken de gelijkenissen met Christian Brückner treffend.

 1. “Ga met vermoeden van apenpokken naar spoeddienst, niet naar huisarts”
  Play

  “Ga met vermoeden van apenpokken naar spoed­dienst, niet naar huisarts”

  Wie het vermoeden heeft besmet te zijn met het apenpokkenvirus, wordt aangeraden om meteen naar een spoeddienst te gaan en zich niet eerst aan te bieden bij een huisarts. Die laatste hebben mogelijk niet het juiste materiaal voorhanden om te testen op het apenpokkenvirus, klinkt het. Tot een overrompeling op de spoeddiensten zal het voorlopig niet komen, stelt viroloog Mark Van Ranst gerust in de studio van VTM Nieuws.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.