VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Gegevens van zo'n 50.000 bedrijven op het internet, waaronder ook Belgische firma’s

Op internet circuleert een lijst met 50.000 bedrijven en organisaties waarvan je met een paar muisklikken in het computersysteem kunt geraken. Op de lijst staan ook namen van Belgische firma’s. VTM Nieuws heeft in een handomdraai toegang kunnen krijgen tot de namen, wachtwoorden, e-mails en bestanden van honderden werknemers. Het gaat vooral om KMO’s, maar ook om een overheidsdienst en een politiezone.

1 reactie

 • YORICK DAUWE

  1 jaar geleden
  Iedereen beschermt zich eindeloos zodat die criminelen u weten te vinden. Ik bescherm me net minimaal. Ik ben gene target meer. Snap je het?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Onze oorlogsjournalist Robin Ramaekers aan frontlinie in Oekraïne: “Hier zouden eerste botsingen zijn bij confrontatie”
  Play

  Onze oorlogs­jour­na­list Robin Ramaekers aan frontlinie in Oekraïne: “Hier zouden eerste botsingen zijn bij confronta­tie”

  VTM NIEUWS-journalist Robin Ramaekers is momenteel in Stepne, een dorpje ten zuiden van Donetsk. Dat is de hoofdstad van de pro-Russische separatistische ‘Volksrepubliek Donetsk’. “Het is hier dat als het tot een confrontatie zou komen tussen Oekraïne en Rusland, dat de eerste botsingen zich zouden afspelen”, vertelt de oorlogsjournalist.