Faroek Özgünes en de net vrijgegeven foto van een onbekende man in het Bende van Nijvel-onderzoek.
Volledig scherm
Faroek Özgünes en de net vrijgegeven foto van een onbekende man in het Bende van Nijvel-onderzoek. © HLN/Federale politie

Faroek over foto in onderzoek naar Bende van Nijvel: “Persoon moet gezocht worden in milieu van practical shooting”

In het onderzoek naar de Bende van Nijvel schakelen de speurders de hulp in van het publiek om een man met een Italiaans geweer op een foto te identificeren. Volgens Faroek Özgünes van VTM Nieuws moet de persoon gezocht worden in het milieu van practical shooting. “Dat zijn een soort van schietclubs waar speciale technieken werden aangeleerd.”

10 reacties

 • Boon Steven

  1 jaar geleden
  Weet niet wasrom maar er klopt iets niet met die foto ,hoe kan zijn rechterhand belicht zijn als de zon van de andere kant komt ,de helft van zijn lichaam heeft schaduw ...?
 • François Van Mol

  1 jaar geleden
  Hier gaan we weer ,alweer de schietclubs viseren .Wanneer houd dit op? Het is al pure kafka dat die foto pas nu getoond wordt . In dit dossier is al 1000 keer gezondigd tegen alle gezonde logica. Hoe zou dat nu toch komen .
 • Rudi Swinnen

  1 jaar geleden
  Dat het 34 jaar geduurd heeft om een foto openbaar te maken is op zijn minst verdacht . Degene die dit zo lang heeft kunnen tegen houden weet er waarschijnlijk meer van .
 • Danny De Ruelle

  1 jaar geleden
  als dit weer geen politiek gerichte propaganda is,veel te laat en not to the case, de piste die een ex rijkswachter heeft gelanceerd over de video die bestaat uit de bar de roze balletten waar de overvallen besproken zijn en wie er toen allemaal aanwezig was zich te vermaken met minderjarigen, die piste moet onderzocht worden en het zou mij niet verwonderen dat Dutroux daar meer van weet welke hoge piefen daar aanwezig waren, maar daar zwijgt men over in alle talen.
 • Max Le Normand

  1 jaar geleden
  Die mannen mogen niet gevonden worden.Zelfs moest er een bendelid onenbaar komen verklaren dat hij tot de bende van Nijvel behoorde zullen de onderzoekers beweren dat hij liegt. Spijtig dat de gerechterlijke overheid in deze zaak niet met even veel ijver is opgetreden als voor de zaak van katje Lee. Het is maar pas nadat Bouhouche enige jaren geleden in Zuid Frankrijk is omgekomen doordat er een tak op zijn kop is gevallen dat men zijn huis gaan onderzoeken is.