Faroek Özgünes en de net vrijgegeven foto van een onbekende man in het Bende van Nijvel-onderzoek.
Volledig scherm
Faroek Özgünes en de net vrijgegeven foto van een onbekende man in het Bende van Nijvel-onderzoek. © HLN/Federale politie

Faroek over foto in onderzoek naar Bende van Nijvel: “Persoon moet gezocht worden in milieu van practical shooting”

In het onderzoek naar de Bende van Nijvel schakelen de speurders de hulp in van het publiek om een man met een Italiaans geweer op een foto te identificeren. Volgens Faroek Özgünes van VTM Nieuws moet de persoon gezocht worden in het milieu van practical shooting. “Dat zijn een soort van schietclubs waar speciale technieken werden aangeleerd.”

 1. Enkel N-VA-regeringscommissaris blijft bij klacht tegen Van Ranst: “Dit lijkt meer en meer op politieke heksenjacht”

  Enkel N-VA-regerings­com­mis­sa­ris blijft bij klacht tegen Van Ranst: “Dit lijkt meer en meer op politieke heksen­jacht”

  Het zit er bovenarms op tussen bedrijfsleider en N-VA-regeringscommissaris Rudi De Kerpel en professor Marc Van Ranst. De Kerpel verwijt de viroloog dat hij “ongenuanceerde en roekeloze uitspraken” deed die tot verwarring bij de bevolking en economische schade zouden hebben geleid. Hij onderneemt juridische stappen. Samen met vijf andere bedrijfsleiders startte De Kerpel ook een petitie. “Dit lijkt meer en meer op een politieke heksenjacht”, reageert Van Ranst.
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance