Enorm Russisch konvooi van maar liefst 60 kilometer lang rukt op: waar bevindt het zich op dit moment?

Een Russisch konvooi met tanks en soldaten is ondertussen opgerukt tot op amper 25 kilometer van Kiev. Het is een enorme kolonne van liefst 60 kilometer lang. Ondanks vredesgesprekken gisteren, is er vannacht hevig gevochten. Onder andere in Charkov, de tweede grootste stad, waren verschillende raketinslagen. Volgens de VN zijn er ondertussen al 406 burgers gedood. Daar zijn ook tientallen kinderen bij.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Experts streng voor Kind en Gezin na dood van baby in Mariakerke: “Er waren al klachten en toch kon crèche open blijven”
  Play

  Experts streng voor Kind en Gezin na dood van baby in Mariakerke: “Er waren al klachten en toch kon crèche open blijven”

  Experts pleiten voor een onafhankelijke commissie die meteen ingrijpt als er klachten binnenkomen over crèches. Na de dood van een baby in een crèche in Mariakerke, afgelopen vrijdag, kreeg Kind en Gezin - die de klachten nu onderzoekt - heel wat kritiek over zich heen. Want er waren al zeer veel klachten binnengekomen over de crèche en toch kon die gewoon open blijven.