Het was druk op de dijk in Blankenberge, maar een stormloop bleef vandaag uit.
Volledig scherm
Het was druk op de dijk in Blankenberge, maar een stormloop bleef vandaag uit. © VTM NIEUWS

Eerste echte test voor kust: gezellig druk, politie en stewards zien toe op afstandsregels

Dit weekend is de eerste grote test voor de kust sinds de versoepeling van de coronamaatregelen. Vandaag was het er al meteen druk omdat dagjestoeristen weer welkom zijn en de horeca weer open is. Politie en stewards hielden een oogje in het zeil, zoals in Blankenberge, waar VTM NIEUWS ging kijken.

16 reacties

 • Danny De Leebeecke

  1 jaar geleden
  Mensen zitten rug tegen rug op de meeste terrassen, geen controle op afstandsregels.
 • Jean Pierre Brewee

  1 jaar geleden
  Afstandregels vergeet het maar. De virologe worden de mond gesnoerd door de regering.
 • GUNTER ORTMANN

  1 jaar geleden
  In de winkelstraten werd er niettegenstaande de nodige veiligheidsmaatregelen, weinig rekening gehouden met 1.5m social distancing. Mensdom... Bah
 • Etienne Van Eetvelde

  1 jaar geleden
  Waarom zijn die steunmaatregelen van de sinterklaasregering nodig als je ziet wat er terug allemaal verkwist wordt? En inderdaad, er zijn weinig of geen horecazaken waar de 1,5m wordt gerespecteerd.
 • Spike Björk

  1 jaar geleden
  Ze houden zich aan de regels, maar overal waar ik kom zie ik dat de mensen zich helemaal niet aan de regels houden. Binnenkort zullen we wel de gevolgen zien.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).