Angelo Van Loo, broer van ex-profvoetballer Anthony, krijgt nieuw hart: “Ik heb lang gevochten”

De 35-jarige Angelo Van Loo, de broer van ex-voetballer Anthony (33), heeft zes dagen geleden een nieuw hart gekregen. De man had een genetische hartaandoening. Vandaag voelt hij zich al veel beter, maar Angelo heeft een lange en moeilijke weg afgelegd. 

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. “Ga met vermoeden van apenpokken naar spoeddienst, niet naar huisarts”
  Play

  “Ga met vermoeden van apenpokken naar spoed­dienst, niet naar huisarts”

  Wie het vermoeden heeft besmet te zijn met het apenpokkenvirus, wordt aangeraden om meteen naar een spoeddienst te gaan en zich niet eerst aan te bieden bij een huisarts. Die laatste hebben mogelijk niet het juiste materiaal voorhanden om te testen op het apenpokkenvirus, klinkt het. Tot een overrompeling op de spoeddiensten zal het voorlopig niet komen, stelt viroloog Mark Van Ranst gerust in de studio van VTM Nieuws.
 3. Hartoperatie van broer van ex-voetballer Anthony Van Loo is goed verlopen: “Dokters spreken van een perfecte start”
  PREMIUM
  Assebroek/Loppem

  Hartopera­tie van broer van ex-voetballer Anthony Van Loo is goed verlopen: “Dokters spreken van een perfecte start”

  De hartoperatie die Angelo Van Loo (35) woensdag onderging in het UZ Leuven is goed verlopen. Dat laat de broer van ex-profvoetballer Anthony (33) zelf weten. Vrijdag kon hij al in een gewone zetel zitten op de dienst Intensieve Zorgen. “Ik voel me nu zelfs al beter dan een paar maanden geleden", zegt hij nog met bedeesde stem. “Misschien mag ik zondag al naar een gewone kamer.”