Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © BELGA

AB Inbev eist heropening cafés en restaurants op 1 april: “Het is nu of nooit”

Cafés en restaurants in ons land zijn intussen al 125 dagen gesloten. Brouwerij AB Inbev eist van de regering dat zij vanaf 1 april de deuren terug mogen openen. Dat zegt de woordvoerder Pieter Anciaux in VTM Nieuws. 

374 reacties

 • Jean-Pierre Vercruysse

  2 dagen geleden
  Het is hoog tijd dat men opnieuw naar de werkelijkheid komt. Ben geen café loper, maar nu en dan eens een restaurant is wel aangenaam!
 • Marc Reynaert

  4 dagen geleden
  Jullie hebben niks te eisen! Trouwens de spaarpotten van de horeca zijn groot genoeg om een nog langere sluiting te overbruggen. Ze verdienen al langer veel te veel.
 • Thomas Hamerlijnck

  5 dagen geleden
  Misschien wil het bedrijf ook *eisen* dat het hele staminee-circuit en het bedrijf zelf de volle pot aan belasting betalen?
 • Angelo ledda

  5 dagen geleden
  ik wil t geen versoepelingen nu en ik betaal meer belastingen dan AB InBev.
 • Mario Vanderlinden

  6 dagen geleden
  Alles kleinschaliger profileren zal een must zijn voor de veiligheid! Uiteraard zullen de grote investeerders hier niet mee akkoord gaan, niet rendabel genoeg! Deze houden alles tegen! Massa is verleden tijd en nog voor jaren!
 1. Hoe groot is de impact van coronamaatregelen eigenlijk écht? Veel studies blijken te rammelen
  PREMIUM

  Hoe groot is de impact van coronamaat­re­ge­len eigenlijk écht? Veel studies blijken te rammelen

  Is het de sluiting van de cafés en restaurants die de coronacurve het hardst deed zakken? Of lag het aan de avondklok? En waar kunnen we versoepelen zonder al te veel risico? Het zijn vragen die onze maatschappij verdelen. Onderzoekers hielden voor het eerst alle studies over de impact van het coronabeleid tegen het licht en kwamen tot een opzienbarende conclusie. Eentje die het debat over de zin en onzin van bepaalde maatregelen nog lastiger maakt.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven