Volledig scherm
© Photo News

600 Vlamingen kruipen voor in vaccinatielijn door technische fout bij de overheid

Honderden Belgen hebben de afgelopen dagen ten onrechte een uitnodiging gekregen om zich te laten vaccineren, ook al behoren zij niet tot de groep eerstelijnszorgverstrekkers die nu normaal gezien het vaccin moet krijgen. Dat heeft VTM NIEUWS vernomen. De ‘gelukkigen’ worden niet afgebeld en krijgen hun vaccinatie wel op de voorgestelde datum. In Brussel gaat het om 1.500 inwoners die te vroeg uitgenodigd werden, onder hen ook enkele inwoners van de Vlaamse rand. Zij moeten hun afspraak wél annuleren.

186 reacties

 • Monique Bosmans

  7 dagen geleden
  Maak het dan eindelijk simpel per leeftijd de geboorte jaren hebben ze toch dan waren er waarschijnlijk al veel meer gevaccineerd. En die 600 Vlamingen die nu voorgaan hoop dat dit dan de gewone burgers zijn en niet BV 's. Waarom steeds moeilijke beslissingen zoeken werk efficiënt en laat gezond verstand voorgaan
 • Wouter Beyen

  7 dagen geleden
  en dan? Storm in een vaccinfleske water
 • michel van dam

  1 week geleden
  België is geen 3 rangs maar 4e rangs land aan het worden!
 • denis verthé

  1 week geleden
  Lieve mensen, we ‘verdienen’ de politici waarop gestemd werd en bij de volgende stembeurt is hun geklungel en profitariaat al lang weer vergeten. Doe zo verder en laat de regerende partijen maar vastgoed en andere beleggingen doen met uw belastinggeld via de dotaties die zij zelf regelen, om van de rest nog maar te zwijgen. Tip? Stem met z’n allen voor één keer als protest op een andere partij die elke keer aan de zijlijn staat, maar blijf stemmen ! Misschien worden we dan in goede zin verrast.
 • Chris Hom

  1 week geleden
  Maak daar zo geen heisa van en voorkom dergelijke situaties in t vervolg en vaccineer verder. Wat een kneutersvolkje zijn wij geworden !!
 1. Experts over uitblijven versoepelingen: “Dit was enige juiste beslissing”
  47

  Experts over uitblijven versoepe­lin­gen: “Dit was enige juiste beslissing”

  Viroloog Marc Van Ranst reageert in VTM NIEUWS opgelucht op de beslissing van het Overlegcomité om voorlopig geen nieuwe versoepelingen door te voeren. “Ik denk dat dit de enige juiste beslissing was”, zegt hij. De stijging in het aantal nieuwe ziekenhuisopnames is immers erg verontrustend. De huidige maatregelen zouden voldoende moeten zijn om een eventuele derde golf aan te kunnen, mits iedereen zich eraan houdt, klinkt het.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven