Tessa Wullaert scoorde vier keer tegen AA Gent.
Volledig scherm
Tessa Wullaert scoorde vier keer tegen AA Gent. © BELGA

‘Tessadependencia’: Wullaert scoort er weer vier voor Anderlecht, een luxe en last tegelijk

Vrouwenvoetbal4-0, vier keer Wullaert. Ze zit aan 7 doelpunten en 2 assists in 3 wedstrijden. Sarah Wijnants doet het goed als linksbuiten. Amber Maximus werkt hard maar is vooral zelf ongelukkig omdat ze zoveel kansen laat liggen. Na het vertrek van De Caigny houdt Wullaert in haar eentje de aanvalslinie van paars-wit in leven.

2 reacties

 • Frankie A S Goethals

  1 maand geleden
  Anderlecht zal zichzelf opvolgen als kampioen! Het vrouwenvoetbal bij Anderlecht heeft zijn plaats verdiend en ook ingenomen. De beste speelsters komen hier voetballen en bouwen nadien hun carriere verder uit in het buitenland. Met Walem hebben ze een professionele trainer en zal het niveau nog opgekrikt worden. Daarna volgt Europa wel, geen nood. Anderlecht bouwt zowel bij de mannen als de vrouwen aan topploegen.
 • Tim Van Acker

  1 maand geleden
  Goed hier, maar Europees niks waard
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.