Red Flames spelen morgen belangrijk EK-kwalificatieduel tegen Roemenië: “Alle vertrouwen in dat het zal lukken”

Red FlamesBelangrijk EK-kwalificatie-duel voor de Red Flames morgen. Onze nationale vrouwenploeg neemt het in Leuven op tegen Roemenië. De eerste match met inzet in bijna een jaar voor Tessa Wullaert en co. “Een te lange periode om goed te zijn. Maar dit is nu eenmaal de realiteit”, aldus bondscoach Serneels. Middenveldster Justine Vanhaevermaet ziet het alvast positief in. “We weten hoe we hen moeten ontwrichten.” 

1 reactie

 • Jean Petermans

  6 maanden geleden
  Hopelijk vallen ze niet ten prooi van het Belgisch sport virus, net niet dat extra kunnen brengen op de momenten die er echt om tellen.
 1. Dirk Deferme juicht het beleid in ons vrouwenvoetbal toe: “In 2023 weten de Red Flames waar ze staan”
  Voetbal

  Dirk Deferme juicht het beleid in ons vrouwen­voet­bal toe: “In 2023 weten de Red Flames waar ze staan”

  In aanloop naar de twee EK-kwalificatieduels van de Red Flames, zag Dirk Deferme hoe Janice Cayman speelde én scoorde voor de Franse topclub Lyon. Onze watcher van het Belgische vrouwenvoetbal maakt meteen de overstap naar ons land en ziet hoe er hier een visie, plan en beleid is. Vrijdag spelen de Flames thuis tegen Roemenië, vier dagen later is er de topper in en tegen Zwitserland. Twee interlands live te zien op VTM 4 en HLN.be.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"