BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Flames komen met 19-0-zege in de internationale annalen: nooit was overwinning ruimer in WK-voorronde voor vrouwen

Red FlamesDe Red Flames toverden hun vijfde kwalificatieduel voor het WK 2023 om in een waar doelpuntenfestival: 19-0 luidde de eindscore aan Den Dreef in Leuven tegen het zwakke broertje Armenië. De Belgische internationals lukken zo een Belgisch record en een internationaal WK-voorronderecord.

13 reacties

 • Marc Vanderbeken

  2 maanden geleden
  Club Brugge kan er nog van leren
 • Tuur schiepers

  2 maanden geleden
  Een schande om de tegenstander zo te vernederen. Is dat nu echt nodig. Ivan je hebt overschot van gelijk.
 • Ivan De Bakker

  2 maanden geleden
  Totaal onrespectloos. Hoe denk je dat die speelsters van Armenië zich nu voelen? Als je voelt dat je zoveel beter bent dan ga je niet meer voluit en als coach zet je dan toch een paar nieuwelingen in de ploeg om te zien wat zij ervan maken? Ik ben beschaamd om Belg te zijn, sorry Armeense dames.
 • Erika DeVuyst

  2 maanden geleden
  Ze zijn er in elk geval niet vanzelf ingerold.
 • andre Van Meirvenne

  2 maanden geleden
  Nooit is het goed, zelfs winnen is niet goed. Veel triestige mensen met komentaar beneden alles.
 1. Onze Flames-watcher overschouwt de tactische mogelijkheden: “Serneels en zijn staf moeten nu voor een comfortabel systeem in de rechte lijn naar succes zorgen”
  Red Flames

  Onze Fla­mes-wat­cher over­schouwt de tactische mogelijkhe­den: “Serneels en zijn staf moeten nu voor een comforta­bel systeem in de rechte lijn naar succes zorgen”

  De laatste rechte lijn richting het WK is nu echt wel ingezet voor de Red Flames. Onze nationale vrouwenvoetbalploeg verloor drie oefenwedstrijden, maar sloten toch met een positieve noot af door Ierland te verslaan. Onze watcher Dirk Deferme bekijkt wat de tactische mogelijkheden zijn voor de Flames en blikt vooruit naar de mogelijke selectie van bondscoach Serneels.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.