BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Flames komen met 19-0-zege in de internationale annalen: nooit was overwinning ruimer in WK-voorronde voor vrouwen

Red FlamesDe Red Flames toverden hun vijfde kwalificatieduel voor het WK 2023 om in een waar doelpuntenfestival: 19-0 luidde de eindscore aan Den Dreef in Leuven tegen het zwakke broertje Armenië. De Belgische internationals lukken zo een Belgisch record en een internationaal WK-voorronderecord.

13 reacties

 • Marc Vanderbeken

  1 jaar geleden
  Club Brugge kan er nog van leren
 • Tuur schiepers

  1 jaar geleden
  Een schande om de tegenstander zo te vernederen. Is dat nu echt nodig. Ivan je hebt overschot van gelijk.
 • Ivan De Bakker

  1 jaar geleden
  Totaal onrespectloos. Hoe denk je dat die speelsters van Armenië zich nu voelen? Als je voelt dat je zoveel beter bent dan ga je niet meer voluit en als coach zet je dan toch een paar nieuwelingen in de ploeg om te zien wat zij ervan maken? Ik ben beschaamd om Belg te zijn, sorry Armeense dames.
 • Erika DeVuyst

  1 jaar geleden
  Ze zijn er in elk geval niet vanzelf ingerold.
 • andre Van Meirvenne

  1 jaar geleden
  Nooit is het goed, zelfs winnen is niet goed. Veel triestige mensen met komentaar beneden alles.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Heleen Jaques over de Red Flames: “Met de perceptie dat vrouwenvoetbal in België niets voorstelt maken onze Flames nu komaf”
  Play
  PREMIUM
  Red Flames
  16

  Heleen Jaques over de Red Flames: “Met de perceptie dat vrouwen­voet­bal in België niets voorstelt maken onze Flames nu komaf”

  Ze stond mee aan de wieg van de Red Flames en was erbij op het EK in 2017. Nu timmert Heleen Jaques (34) als jeugdcoördinator bij de KBVB mee aan de toekomst van het Belgische vrouwenvoetbal én blijft ze vurig supporteren langs de zijlijn. “Als we vanuit een sterke organisatie durven voetballen, kunnen we ook de grote landen pijn doen. Het vertrouwen en geloof in eigen kunnen is er nu en dat hadden wij ook nodig.”