Justine Vanhaevermaet (l) en Tine De Caigny.
Volledig scherm
Justine Vanhaevermaet (l) en Tine De Caigny. © BELGA

Red Flames-bondscoach Serneels voor duel tegen Noorwegen: “We hebben een goed plan”

Red FlamesIn Noorwegen spelen de Flames hun vierde wedstrijd in de WK-campagne. Ze staan met 7 punten op 1 in de tussenstand. Evenveel als Noorwegen, maar een beter doelsaldo. Verliezen in Noorwegen terwijl Polen wint van Albanië en de Flames zijn ineens weer derde. Hoeft niet te gebeuren, volgens Justine Vanhaevermaet en bondscoach Serneels.

8 reacties

 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Plan was er wel, maar de uitvoering?
 • Lois Verdonk

  1 jaar geleden
  Veel succes Red Flames.
 • Etienne Vanhoegaerden

  1 jaar geleden
  Christiaan inderdaad en ik hoop dat ze beter worden want van het voetbal van de heren wordt ik moedeloos. Bij de dames trainen ze gelukkig nog niet op comedy spelen
 • Hendrik Peetersen

  1 jaar geleden
  De Red Flames worden ieder seizoen beter. De kritikasters blijven verbaal ter plaatse trappelen. Succes gewenst dames.
 • Ahmed Amrani

  1 jaar geleden
  Succes dames.
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 2. Lenie Onzia hing schoenen aan de haak, maar is het leven als trainster al goed gewoon: “Switch maken ging vrij makkelijk”
  Red Flames

  RED FLAMES. Lenie Onzia hing schoenen aan de haak en werd trainer: “Switch maken ging vrij makkelijk”

  De switch van speelster naar trainster heeft ze moeiteloos gemaakt, zo benadrukt Lenie Onzia. De gewezen Red Flame, 33 intussen, speelde eind vorige maand haar laatste match voor OH Leuven, maar aan toekomstplannen dus geen gebrek. “Ik ben blij dat ik zekerheid heb als coach”, zegt Onzia, die aan de slag is op de Topsportschool. “Wat ik als speelster jaren gedaan heb, wil ik nu als coach doen: mij ontwikkelen en verder groeien, om te zien wat ik hierbij kan bereiken.”
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Leuven wint spannende vrouwentopper van Anderlecht en is herfstkampioen
  Vrouwenvoetbal
  5

  Leuven wint spannende vrouwentop­per van Anderlecht en is herfstkam­pi­oen

  OH Leuven heeft de vrouwentopper tegen Anderlecht met 2-3 gewonnen. Ella Van Kerkhoven besliste de spannende wedstrijd in de slotminuten, waardoor OHL herstkampioen is. Vorig seizoen en het seizoen daarvoor waren deze twee clubs 1 en 2, Anderlecht telkens eerste en Leuven tweede en paars-wit zelfs vijf keer op rij landskampioen. Wie doet paars-wit iets? Aan het einde van al die vorige seizoenen was het antwoord iedere keer hetzelfde. Niemand.