Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Reacties Flames op nederlaag tegen Noorwegen: “Ze straften onze foutjes wél af, wij die van hen niet”

Red FlamesGeen zege voor de Red Flames gisteren op de Heizel. De nationale vrouwenploeg ging in een oefenpot tegen Noorwegen met 0-2 onderuit. Tessa Wullaert, Justine Van Havermaet en bondscoach Ives Serneels geven hieronder hun visie op de wedstrijd.

3 reacties

 • Jan Verhelst

  1 maand geleden
  Tessa jij hebt toch meegespeeld? Of heb ik een andere wedstrijd gezien? Bedroevend spelniveau.
 • Germain De Block

  1 maand geleden
  Net een junioren ploegje met een bedroevend laag niveau.
 • Etienne Vanhoegaerden

  1 maand geleden
  Jullie kwamen telkens voetje te kort en ook kracht. Met in te houden win je geen duels en passing moet veel sneller
 1. “Niet spreken of niet reageren volstaat niet meer”: Red Flame en Anderlecht-speelster Kassandra Missipo over racisme in voetbal
  PREMIUM
  Vrouwenvoetbal
  2

  “Niet spreken of niet reageren volstaat niet meer”: Red Flame en Anderlecht-speel­ster Kassandra Missipo over racisme in voetbal

  Inspirerend. Dat is het minste wat je kan zeggen van Kassandra Missipo. Pionier, rolmodel, geboren om te emanciperen. Op haar 23ste al houdt de middenveldster van de Red Flames en Anderlecht er een uitgesproken mening op na, zeker wanneer het thema haar na aan het hart ligt: racisme in het voetbal. “Ik kan me niet herinneren dat er zwarte vrouwen waren naar wie ík kon opkijken.”
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans