De Flames van Fortuna: Delacauw, Iliano, Wullaert, Teulings en Lemey.
Volledig scherm
PREMIUM
De Flames van Fortuna: Delacauw, Iliano, Wullaert, Teulings en Lemey. © Photo News

Op bezoek bij de vijf Flames van Fortuna: “Als we in de top drie eindigen, mogen we met zijn allen naar Barcelona”

VROUWENVOETBAL“Hey Féli, je weet toch dat je over een paar maanden echt Hollands zal klinken?” “Ze zeggen regelmatig dat ze me niet kunnen verstaan”, reageert Féli Delacauw uit Snellegem, West-Vlaanderen, terwijl ze een bal hoog houdt met twee Nederlandse ploeggenotes. “Binnenkort verstaan wij jou niet meer”, roepen we. “Zal niet gebeuren”, zegt ze snel. Delacauw was de eerste Belgische die in Sittard tekende. Drie dagen later, op 27 mei, volgde met de slogan From Princess to Queen Tessa Wullaert. Intussen zijn ze met vijf bij de club uit Nederlands-Limburg. Want na Wullaert volgden nog Diede Lemey, Jarne Teulings en Isabelle Iliano.

0 reacties

 1. Onze watcher aanschouwde de laatste speeldag in het vrouwenvoetbal: “Anderlecht wacht op niemand”
  Vrouwenvoetbal
  1

  Onze watcher aanschouw­de de laatste speeldag in het vrouwen­voet­bal: “Anderlecht wacht op niemand”

  In Zulte Waregem won Anderlecht met 1-4. In Aalter speelden Club YLA en OHL 0-0 gelijk. Dirk Deferme, onze vrouwenvoetbalwatcher, was in Aalter en keek naar de wedstrijd tussen de twee challengers. Zowel Club YLA als OHL stonden dit seizoen al even op kop van het klassement. In de play-offs, over een paar weken, vertrekt RSCA als vanouds met een voorsprong. Zij het kleiner dan ooit.
 2. “Zoek de zeven verschillen met Jean-Marie”: Red Flame Tessa Wullaert toont haar hond Jean-Marie Waf
  Play

  “Zoek de zeven verschil­len met Jean-Ma­rie”: Red Flame Tessa Wullaert toont haar hond Jean-Ma­rie Waf

  Eén plus één is twee, dachten Tessa Wullaert (29) en haar vriend Mathias Deveugele (30). Beiden zijn ze actief in de voetbalwereld. Een hond met blonde krulletjes schreeuwt dan ook bijna om de naam Jean-Marie te dragen. En zo werd goldendoodle Jean-Marie Waf hun trouwste vriend. “Ik stuurde Jean-Marie Pfaff direct een foto”, zegt de Red Flame in de HLN Original ‘Bekende Viervoeters’.