Tessa Wullaert in actie bij Anderlecht.
Volledig scherm
Tessa Wullaert in actie bij Anderlecht. © BELGA

Onze damesvoetbal-watcher vindt eerste editie Profvoetbalster van het jaar een farce: “Wullaert en De Caigny niet bij eerste drie, dat is niet geloofwaardig”

VrouwenvoetbalTessa Wullaert is niet bij de drie genomineerden voor Profvoetbalster van het jaar en dus kan de allereerste editie bij de vrouwen niet veel voorstellen, vindt onze damesvoetbal-watcher Dirk Deferme. 

3 reacties

 • Reygaerts raf

  2 jaar geleden
  Kortom, enkel een spits kan profvoetballer worden om dat die het harde werk gewoon afmaakt? De rest van de p'oeg is niet professioneel genoeg ?
 • domien deschutter

  2 jaar geleden
  Haar cijfers zijn indrukwekkend
 • Actie reageertje Reactie

  2 jaar geleden
  Een mens moet er van leren en België loopt zoals gewoonlijk weer wat jaartjes achter. Maar als het eenmaal goed gaat, dan denken we dat we de uitvinders zijn.
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. 23 Vlammen voorgesteld (2): eentje die haar beste seizoen ooit speelde bij de beste club ter wereld, een ‘6' zonder nonsens en eentje die toppers van bij ons afschuimt
  Red Flames

  23 Vlammen voorge­steld (2): eentje die haar beste seizoen ooit speelde bij de beste club ter wereld, een ‘6' zonder nonsens en eentje die toppers van bij ons afschuimt

  De Red Flames zijn inmiddels gesetteld in Engeland voor het tweede EK in hun geschiedenis. Zondag openen onze voetbalvrouwen tegen IJsland. De Flames spelen vervolgens op 14 juli tegen Frankrijk en op 18 juli tegen Italië. Wij stellen de komende dagen onze 23 Rode Vlammen aan u voor. Vandaag: Janice Cayman, Hannah Eurlings, Sari Kees, Kassandra Missipo en Marie Minnaert.