Janice Cayman in actie tegen Nederland.
Volledig scherm
Janice Cayman in actie tegen Nederland. © BELGA

Janice Cayman daags na ferme nederlaag Red Flames tegen Nederland: “Hier halen we meer uit dan uit een ruime overwinning tegen Litouwen”

Red Flames1-6. De Red Flames staan met beide voeten op de grond na een zware nederlaag in een oefenpot tegen Nederland. Toch moet het van zo’n wedstrijden komen, zegt Janice Cayman. “Alleen zo worden we beter.”

4 reacties

 • Albert VERBRUGGEN

  2 maanden geleden
  jongens, wat een niveau. Zonder denigrerend te zijn, wat is hun niveau waard bij de mannen? Hoogstens 3e nationale? en dan willen ze evenveel verdienen als de mannen, tja.
 • Maarten Nijs

  2 maanden geleden
  Het is de uitleg die telt.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Nog heel veel werk voor onze dames. Als men dat weet heeft men ook een doel om na te streven.
 • Toon Schouteden

  2 maanden geleden
  En die willen even veel geld in het laatje als de mannen? Evenredige verloning in de sport kan enkel als er gemengd gespeeld wordt zoals bij korfbal.
 1. Red Flame Justine Vanhaevermaet in onze HLN SPORTCAST: “Beetje gênant om te zeggen, maar bij mijn club is de kiné er niet altijd”
  Play
  Vrouwenvoetbal
  4

  Red Flame Justine Vanhaever­maet in onze HLN SPORTCAST: “Beetje gênant om te zeggen, maar bij mijn club is de kiné er niet altijd”

  Red Flame Justine Vanhaevermaet (28) ziet met lede ogen aan hoe het verschil tussen mannen- en vrouwenvoetbal nog altijd heel groot is. Dat zegt ze in onze HLN SPORTCAST over vrouwenvoetbal. “Als ik zie wat Thomas allemaal ter beschikking heeft in Brugge, doet dat toch soms nog pijn om te zien hoe groot het verschil nog is”, aldus de speelster van het Noorse Lillestrom.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl

 2. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april