Aleksandar Radovanovic.
Volledig scherm
Aleksandar Radovanovic. © Photo News

Football Talk. KV Kortrijk-verdediger Radovanovic drie wedstrijden geschorst – Waasland-Beveren wint bij RWDM

4 reacties

 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Wij zijn gewoon 3de klassers. Niks meer. Veel te veel opgeblazen geweest door de media. Tegen ieder land uit de top tien gaan wij er in matchen die er om doen minsten 5 a 6 binnen krijgen.
 • José Opdebeeck

  1 maand geleden
  In elk geval succes gewenst.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Succes voor de Red flames ✌️ Hopelijk kunnen ze zich kwalificeren Maar zal geen makkie zijn vrees ik Succes voor deze dames 👍
 • Eduard Wuyts

  1 maand geleden
  Ze hebben veel te hoge dunk van hun eigen
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.