Justien Odeurs.
Volledig scherm
Justien Odeurs. © BELGA

En plots doen de Flames het met nieuwe doelvrouw, Odeurs slachtoffer van “hogere eisen”: “Ik vecht mijn eigen gevecht”

Red FlamesDe Red Flames spelen morgen tegen Kosovo hun derde wedstrijd onderweg naar het WK in  Australië en Nieuw-Zeeland in 2023. 4 op 6 hebben ze na een gelijkspel in Polen en een riante overwinning tegen Albanië. Kosovo straks is een hapje. Dinsdag spelen de Belgische vrouwen in Oslo tegen Noorwegen.

2 reacties

 • FRITS VERSTRAETEN

  1 maand geleden
  Of eisen van hogere hand??
 • André Vermaelen

  1 maand geleden
  Echt verjongen durft ook de Red Flames coach niet.
 1. Onze Flames-watcher overschouwt de tactische mogelijkheden: “Serneels en zijn staf moeten nu voor een comfortabel systeem in de rechte lijn naar succes zorgen”
  Red Flames

  Onze Fla­mes-wat­cher over­schouwt de tactische mogelijkhe­den: “Serneels en zijn staf moeten nu voor een comforta­bel systeem in de rechte lijn naar succes zorgen”

  De laatste rechte lijn richting het WK is nu echt wel ingezet voor de Red Flames. Onze nationale vrouwenvoetbalploeg verloor drie oefenwedstrijden, maar sloten toch met een positieve noot af door Ierland te verslaan. Onze watcher Dirk Deferme bekijkt wat de tactische mogelijkheden zijn voor de Flames en blikt vooruit naar de mogelijke selectie van bondscoach Serneels.