GEERT TRESIGNIE
Volledig scherm
© GEERT TRESIGNIE

Einde seizoen voor Red Flames Van Kerkhoven en Missipo? “Hoop dat niemand nog op dat veld moet spelen”

VrouwenvoetbalGent is Van Kerkhoven voor een hele tijd kwijt. Anderlecht moet Missipo zo goed als zeker voor de rest van het jaar missen. Misschien zit voor de twee Red Flames het seizoen er dus al op. RSCA won met 2-0 van Gent Ladies. Soms ligt een resultaat in de schaduw van de opgelopen lichamelijke schade.

0 reacties

  1. Onze Flames-watcher overschouwt de tactische mogelijkheden: “Serneels en zijn staf moeten nu voor een comfortabel systeem in de rechte lijn naar succes zorgen”
    Red Flames

    Onze Fla­mes-wat­cher over­schouwt de tactische mogelijkhe­den: “Serneels en zijn staf moeten nu voor een comforta­bel systeem in de rechte lijn naar succes zorgen”

    De laatste rechte lijn richting het WK is nu echt wel ingezet voor de Red Flames. Onze nationale vrouwenvoetbalploeg verloor drie oefenwedstrijden, maar sloten toch met een positieve noot af door Ierland te verslaan. Onze watcher Dirk Deferme bekijkt wat de tactische mogelijkheden zijn voor de Flames en blikt vooruit naar de mogelijke selectie van bondscoach Serneels.