Meikayla Moore neemt ontredderd plaats op de bank.
Volledig scherm
Meikayla Moore neemt ontredderd plaats op de bank. © AP

Een hattrick, maar in het verkeerde doel: Liverpool-speelster maakt drie owngoals in halfuur en verlaat in tranen het veld

VrouwenvoetbalMeikayla Moore speelde zondagavond haar 50ste interland voor Nieuw-Zeeland, maar voor de 25-jarige verdediger van Liverpool werd het een wedstrijd om heel snel te vergeten. Ze maakte in de eerste helft maar liefst drie eigen doelpunten, waardoor wereldkampioen Verenigde Staten uiteindelijk met 5-0 won. Na haar derde owngoal werd Moore in tranen gewisseld.

12 reacties

 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Ze had gewoon veel pech die dag. Kan gebeuren. Positioneel stond ze wel iedere keer op de juist plaats om de bal weg te werken.
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Tja Lodewijk. Stan vd Buys raakt 3 maal de bal als laatste maar bij doelpunt 1 komt een schot tegen zijn been en zo in doel. Had dus niet de intentie om de bal te spelen. En als een doelpunt valt via de vingertoppen van de doelman is dat dan ook een own goal?
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Gemakkelijk om iemand af te breken eh ! Ze is een mens geen robot eh ...🙄...? Beetje respect Onnozele reacties hebt ge altijd helaas
 • christophe laporte

  1 jaar geleden
  Pech bij de 2de goal. Die andere 2 zijn gewoon technisch te beperkt zijn. Zie je vaak bij het vrouwenvoetbal.
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Neen Eric Roos. De 1ste 2 waren gewoon ongelukkige balcontacten en zo'n own doelpunten zie je ook bij de 'goede voetballers'!. Het 3de was wel te vermijden.