Tessa Wullaert.
Volledig scherm
Tessa Wullaert. © Photo News

Dirk Deferme: “Toen ik hoorde dat Wullaert terug bij ons kwam voetballen, vond ik dat niet direct fijn nieuws. Ze is te goed”

VrouwenvoetbalZes op zes voor RSCA Women in de Scooore Super League, zes (!) goals voor Tessa Wullaert afgelopen weekend tegen Zulte Waregem. Dirk Deferme, die voor ons het vrouwenvoetbal op de voet volgt, laat zijn licht schijnen over die straffe prestatie.

2 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Binnen twee jaar zullen de ploegen in de pintjesliga dat ook moeten ondervinden, RSCA boven.
 • Lois Verdonk

  1 jaar geleden
  Bloemen worden pas aan de meet uitgedeeld, of is Anderlecht nu al kampioen ?
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.