Dave Mattheus, de nieuwe coach van RSCA Women.
Volledig scherm
Dave Mattheus, de nieuwe coach van RSCA Women. © Photo News

CEO Peter Verbeke en kersvers coach Mattheus over toekomst RSCA Women: “Er is een plan mét en een plan zonder Tessa Wullaert”

VrouwenvoetbalAnderlecht stelde vandaag een nieuwe coach, David Mattheus, en speelsters Silke Vanwynsberghe (25) en Marie Minnaert (23) voor. “We hebben de dubbel gewonnen, fantastisch. Maar we hebben een nieuwe wind, een nieuwe visie en een andere strategie nodig”, aldus CEO Peter Verbeke als opener van de persconferentie, om eraan toe te voegen dat Tessa Wullaert en Ella Van Kerkhoven op eigen verzoek en formeel de toestemming hebben gekregen om met andere clubs te praten.

2 reacties

  • Steven-Acuna Snijjckers

    1 jaar geleden
    Ik weet niet waarom we vrouwen voetbal moeten aannemen of we het willen of niet. Voor mij bestaat RSCA Anderlecht en dit is het mannen-team. De vrouwen mogen er ook zijn maar dit is een heel ander niveau en heeft niets te doen met RSCA Anderlecht. Het interesseert de meeste Belgen helemaal niets wat het vrouwen-team doet. Ik heb bewondering voor vrouwen in tennis (zijn de beste in Belgie en op wereldniveau ook zou ik durven zeggen) en ook in atletiek zijn de vrouwen heer en meester.
  • James Williams

    1 jaar geleden
    Stop toch gewoon met die lachwekkende bedoening, hoe meer ze dat vrouwenvoetbal door onze strot proberen te rammen hoe lachwekkender het wordt. Hou het bij atletiek of tennis maar voetbal voor vrouwen is echt not done.