BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Anderlecht-vrouwen verliezen met 2-1 bij Club YLA en missen zo hun start

VrouwenvoetbalDe vrouwen van RSC Anderlecht hebben hun tweede wedstrijd in de Scooore Super League met 2-1 verloren op het veld van Club YLA. Blauw-zwart behoudt zo het maximum, landskampioen Anderlecht moet tevreden zijn met 3 op 6.

3 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Géén nood, voor een noodploeg doen ze het goed. Over enkele weken is de ranking totaal gewijzigd. Anderlecht blijft dominant.
 • willems michel

  2 maanden geleden
  Zo zie je maar dat er naast Anderlecht ook nog andere ploegen zijn, maar aan die anderen wordt er oh zo weinig aandacht aan geschonken.
 • Peter de Neve

  2 maanden geleden
  Kwaliteitsverlies tegenover vorig jaar (Decaigny, Teulings, missippo) en blessures. Het zal in elk geval spannender worden dan de vorige jaren😎
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Red Flame Justine Vanhaevermaet in onze HLN SPORTCAST: “Beetje gênant om te zeggen, maar bij mijn club is de kiné er niet altijd”
  Play
  Vrouwenvoetbal
  4

  Red Flame Justine Vanhaever­maet in onze HLN SPORTCAST: “Beetje gênant om te zeggen, maar bij mijn club is de kiné er niet altijd”

  Red Flame Justine Vanhaevermaet (28) ziet met lede ogen aan hoe het verschil tussen mannen- en vrouwenvoetbal nog altijd heel groot is. Dat zegt ze in onze HLN SPORTCAST over vrouwenvoetbal. “Als ik zie wat Thomas allemaal ter beschikking heeft in Brugge, doet dat toch soms nog pijn om te zien hoe groot het verschil nog is”, aldus de speelster van het Noorse Lillestrom.