Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Zo schrijf je een ouderwetse liefdesbrief, tips van de NINA-redactie

Uit onze valentijnsenquête blijkt dat ruim 80% van de ondervraagden helemaal geen cadeau verwacht, al valt een persoonlijke attentie wel in de smaak. Zoals een liefdesbrief bijvoorbeeld. Maar hoe begin je daar aan? Vaak zitten de woorden wel in je hoofd maar krijg je ze niet op papier. Onze journalisten geven tips.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. We zien Paris Hilton zoals nooit tevoren in nieuwste campagne van Lanvin: “Ik ben klaar om mezelf te zijn”

  We zien Paris Hilton zoals nooit tevoren in nieuwste campagne van Lanvin: “Ik ben klaar om mezelf te zijn”

  Paris Hilton, de originele influencer, laat zich van een geheel nieuwe kant zien. We kennen het inmiddels 40-jarige model van haar glamoureuze, vaak roze en met glitters en edelstenen bezette outfits. In de nieuwste campagne van Lanvin voor de lente schittert ze niet door een overdosis diamanten, maar door klasse. “Het is de eerste keer dat ik mij helemaal ontdaan heb van al die extra’s, en gewoon natuurlijk ben”, vertelt Paris over de shoot.
 3. Zo gaan Vlamingen om met de babyboom volgens satirische Sara Leemans:“Bij Kaat brak het angstzweet uit. Hoe zou ze het aankondigen op op sociale media?”

  Zo gaan Vlamingen om met de babyboom volgens satirische Sara Leemans:“Bij Kaat brak het angstzweet uit. Hoe zou ze het aankondi­gen op op sociale media?”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Een kwestie van onszelf wat te relativeren. Deze week: coronababies.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?