Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Zo pikken Vlamingen hun sociale leven weer op volgens de satirische Sara Leemans: “Eindelijk uitpakken met die zelfgemaakte Ottolenghi hapjes”

Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Het thema deze keer: de typische manier waarop Vlamingen het begin van de zomer inzetten, de één al met wat meer tegenzin dan de ander.

  1. Zo bereiden Vlamingen zich voor op de zomer volgens de satirische Sara Leemans. “Voor Steve is dit het perfecte weer om z’n zitmaaier boven te halen”
    NINA

    Zo bereiden Vlamingen zich voor op de zomer volgens de satirische Sara Leemans. “Voor Steve is dit het perfecte weer om z’n zitmaaier boven te halen”

    Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: zo maken Vlamingen zich klaar voor de zomer.