Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Winter in Oostende
Volledig scherm
© Winter in Oostende

Winterbestemming in eigen land: trek eens naar de kust!

Denk jij bij een winters tripje in eigen land meteen aan woeste bossen, dennenbomen, beken en glooiende heuvels? Think again en laat die rubberen laarzen nog maar even uit. Want deze winter is Oostende - de Stad aan Zee – de échte place to be.

1 reactie

 • PAUL WILS

  1 jaar geleden
  Goed idee, maar kom dan zonder motorhome of je word er weg gepest en beboet. In oostende hebben ze een hekel aan camperaars.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Duitse turnsters dragen geen traditionele strakke pakjes, maar lange broek tijdens EK. “Iedereen zou die keuze moeten krijgen”
  9

  Duitse turnsters dragen geen traditione­le strakke pakjes, maar lange broek tijdens EK. “Iedereen zou die keuze moeten krijgen”

  Afgelopen weekend vond het EK turnen plaats in Basel, Zwitserland. Normaal gesproken dragen de vrouwen strakke turnpakjes, maar in de plaats daarvan werd dit keer bewust voor lange broeken gekozen. Als statement tegen seksisme. Belgische acro-gymnaste Nina Comhaire reageert: “Een klassiek turnpak kan inderdaad op de verkeerde plaatsen zitten en ongemakkelijk zijn.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas