Nina Beleving Anke Michiels
Volledig scherm
PREMIUM
Nina Beleving Anke Michiels © Anke Michiels

Wielrennen is populair bij vrouwen, redactrice Anke probeert uit: “De liefde moet nog wat groeien, maar hier zit wel iets in”

Deze week kunnen we profiteren van héérlijk zomerweer. Schrik niet als je een bende koersdames ziet passeren. Steeds meer vrouwen vinden in hun vrije tijd de weg naar het wielrennen. Ook journaliste Anke is deze zomer bezweken voor de charmes van de koersfiets. Verslag van haar prille veloromance. “Al dat eten en drinken op de fiets vind ik ingewikkeld, met alle gevolgen van dien.”

  1. The making of van de ‘De Slimste Mens Ter Wereld’-trailer. Artdirector Kurt Loyens: “We mochten erover gaan”

    The making of van de ‘De Slimste Mens Ter We­reld’-trai­ler. Artdirec­tor Kurt Loyens: “We mochten erover gaan”

    Het jaar 1969. Eddy Merckx wint zijn eerste Ronde van Vlaanderen, The Beatles geven hun laatste concert en de mens zet voet op de maan. Maar wat niemand weet is dat ook de populairste televisiequiz ‘De Slimste Mens’ dan zijn prille begin kent. Met dit fictief ‘scheppingsverhaal’ lanceren ‘Mister E’ Van Looy en co op een wel heel originele manier de trailer van het nieuwe seizoen. Kurt Loyens (51), artdirector van de film, vertelt hoe ze te werk gingen. “De villa uit de trailer kwamen we toevallig tegen: ze stond te koop op Immoweb.”