Julie Thissen: “Omdat suppen zo toegankelijk is, kan je het perfect op eigen houtje leren. Het enige wat je nodig hebt, is een bord en een peddel”
Volledig scherm
Julie Thissen: “Omdat suppen zo toegankelijk is, kan je het perfect op eigen houtje leren. Het enige wat je nodig hebt, is een bord en een peddel” © Getty Images

What’s sup? Peddelsurfen is populairder dan ooit (en het is de ideale work-out voor wie niet graag sport)

Fit en energiek zijn, dat willen we allemaal. Maar met deze tropische temperaturen heb je wellicht weinig goesting om je in het zweet te werken. De oplossing: stand up paddle, ofwel suppen. Deze watersport is bezig aan een enorme opmars. Julie Thissen (34) van Pacific Sup School legt uit wat het geheim is van het succes, en of het misschien iets voor jou is. 

1 reactie

  • tom verheyen

    11 maanden geleden
    Waauw, dat ziet er echt supersportief uit. Waar kan ik een cursus volgen? En kan dat evt ook ergens in december?
  1. Steeds meer mensen vinden heil in ‘silent vlogs’, een snelgroeiend genre op YouTube. Fan: “De video’s gaan niet zomaar over handwerk of eten maken”

    Steeds meer mensen vinden heil in ‘silent vlogs’, een snelgroei­end genre op YouTube. Fan: “De video’s gaan niet zomaar over handwerk of eten ma­ken”

    In de video’s van ‘silent vloggers’ is het stil. Er wordt niet gepraat en je krijgt het gezicht van de vlogger vaak niet eens te zien. Wat je wel ziet, is de uitvoering van doorsnee huishoudelijke activiteiten zoals koken, tuinieren of de was doen. Alledaags of niet, ‘silent vlogs’ halen miljoenen views. Voor vele kijkers zijn de video’s namelijk als therapie: niet om de sleur van het dagelijkse leven te ontlopen, maar juist om hem te omarmen. “De video’s gaan niet zomaar over eten maken of handwerk. Voor mij hebben ze een diepere betekenis”, aldus fan Morgana Cappellari (30).