Paris Hilton, links, anno 2021 in de nieuwste campagne van Lanvin. Recht zien we Paris in 2003, in haar signature look.
Volledig scherm
Paris Hilton, links, anno 2021 in de nieuwste campagne van Lanvin. Recht zien we Paris in 2003, in haar signature look. © NINA/Lanvin

We zien Paris Hilton zoals nooit tevoren in nieuwste campagne van Lanvin: “Ik ben klaar om mezelf te zijn”

Paris Hilton, de originele influencer, laat zich van een geheel nieuwe kant zien. We kennen het inmiddels 40-jarige model van haar glamoureuze, vaak roze en met glitters en edelstenen bezette outfits. In de nieuwste campagne van Lanvin voor de lente schittert ze niet door een overdosis diamanten, maar door klasse. “Het is de eerste keer dat ik mij helemaal ontdaan heb van al die extra’s, en gewoon natuurlijk ben”, vertelt Paris over de shoot.

 1. Zita Wauters, dochter van Koen Wauters, over opgroeien in lockdown: “Zodra het mag,
wil ik een hele nacht dansen tot ik niet meer kan”

  Zita Wauters, dochter van Koen Wauters, over opgroeien in lockdown: “Zodra het mag, wil ik een hele nacht dansen tot ik niet meer kan”

  Kleine meisjes worden groot, ook in lockdown. Zita Wauters (16), dochter van Koen Wauters (53) en Valerie De Booser (41), zag haar sweet sixteen aan haar neus voorbijgaan. Ze wil weer voltijds naar school en ze mist haar vrijheid. “Ik zou op deze leeftijd met mijn ouders moeten discussiëren over hoe laat ik thuis ben na een fuif”, zegt ze over wat een bijzonder lastig jaar is.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
  Play

  Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af