Irene Schampaert
Volledig scherm
© Irene Schampaert

Volg de local: de tegenpool van Parijs, rebels Marseille

Ruw en rebels, de tegenpool van Parijs, maar o zo intrigerend. En de Middellandse Zee als permanente bondgenoot. Joke Quintens raakte in 2017 in de ban van de uitdagende havenstad en nestelde zich in de wijk Endoume. Dagelijks ontdekt ze nieuwe bijzonderheden.

1 reactie

 • Wilfried Vanden Berg

  2 jaar geleden
  Een stad die veel mooier is dan Parijs. Het kruispunt van de wereld. Prachtige stad.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. “Voor 4.000 euro bouwden we ons busje om tot camper”: Ellen en Bryan zijn experts in roadtrippen en delen hun praktische tips en tricks
  PREMIUM

  “Voor 4.000 euro bouwden we ons busje om tot camper”: Ellen en Bryan zijn experts in roadtrip­pen en delen hun praktische tips en tricks

  “We hoeven de bestemming niet maanden vooraf vast te leggen. We stappen ons busje in en zien wel waar we zin in hebben.” Ellen (27) en Bryan (33) verloren hun hart aan roadtrippen. Met hun nu al derde verbouwde busje sjezen ze Europa rond, zonder stress, zonder grenzen. Die veilige vorm van reizen boomde tijdens de pandemie. Al komt er wel wat bij kijken als je een roadtrip zorgeloos en zo idyllisch mogelijk wil. In deze aflevering van NINA’s zomerreeks ‘De Vakantiekrak’ delen Ellen en Bryan al hun tips. “Een bijl, een muggennet en magneten moeten ook op het inpaklijstje.”