Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Virtueel op vakantie naar Machu Picchu of Taj Mahal? Deze wereldberoemde trekpleisters kan je digitaal bezoeken

Al dat thuiszitten beu en nood aan vakantie? Naar exotische oorden vliegen mag nog even niet, maar dankzij de wonderen van het internet hoeft dat je niet tegen te houden. ’s Werelds grootste trekpleisters en bezienswaardigheden kan je ondertussen immers virtueel bezoeken. Zeven grote must-sees op een rijtje. 

0 reacties

 1. Van film kijken op een vijver tot kunst in de Brugse binnenstad: 7 tips voor een weekend vol schoonheid

  Van film kijken op een vijver tot kunst in de Brugse binnenstad: 7 tips voor een weekend vol schoonheid

  Pal in het prachtige kasteelpark van Beervelde, dicht bij Gent, kan je op de omliggende vijver gratis varen met een houten vlot, met maximaal vier personen. Je zal je absoluut niet vervelen. De vlotjes zijn namelijk uitgerust met de nieuwe One-technologie van Telenet, waarmee wifi en 4G voortaan één worden en je overal supersnel internet hebt, hoe afgelegen je ook zit. Zo kan je op het grote scherm kijken naar een aflevering van je favoriete serie op Streamz of losgaan met de silent disco. Geen ­waterrat? Nog de hele maand mei is er ook een mobiele truck die door Vlaanderen en Brussel trekt. Daar kan je gratis je pakket halen om One te testen en een beleving naar keuze doen. Meer info: one2go.telenet.be.
 2. Dit vinden Vlamingen van padel volgens de satirische Sara Leemans: “Ik hoor dat ­getokkel dus in mijn slaap, hè, ­Francis!”

  Dit vinden Vlamingen van padel volgens de satirische Sara Leemans: “Ik hoor dat ­getokkel dus in mijn slaap, hè, ­Francis!”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt de draak zowel met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: Vlamingen wagen zich in deze coronatijden massaal aan padel, een mix tussen squash en tennis. Maar of iedereen daar even blij mee is?
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"