Instagram @biodara en Christie Ferrari
Volledig scherm
© Instagram @biodara en Christie Ferrari

Upgrade je badritueel met de nieuwste selfcare-trend: badthee

Er gaat niets boven een goed bad. Vergezeld van een kaarsje of twee, een goed glas wijn, een podcast of wat muziek op de achtergrond, wordt je helemaal zen. Maar wat als we je zouden zeggen dat er een manier is om je badmoment naar een nóg hoger niveau te tillen? Badthee is de laatste nieuwe self care trend waardoor je je herboren voelt. Wij weten wat we gaan doen vandaag!

  1. Pluk je wild! Maar wees voorzichtig. Wildplukexpert geeft advies over ‘de supermarkt van het bos’: “Vergaar eerst voldoende kennis”

    Pluk je wild! Maar wees voorzich­tig. Wildplukex­pert geeft advies over ‘de supermarkt van het bos’: “Vergaar eerst voldoende kennis”

    Koken met je vondsten uit het bos is aan een ferme opmars bezig. Maar niet alles wat plukbaar is, is ook veilig. Dat bewijst de groene knolamaniet, die recent werd ontdekt in de Vlaamse bossen. Hij lijkt op een champignon, maar is een van de giftigste paddenstoelen ter wereld. Bezint dus eer ge begint. Om je op het juiste pad te houden in ‘de supermarkt van het bos’, geeft expert Ben Brumagne enkele tips. “Ga eerst bij iemand in de leer die je de basisbeginselen van het wildplukken aanleert.”