UNO
Volledig scherm
© UNO

UNO viert Pride Month met een LGBTQ+-editie van het kaartspel

Volgende maand is het Pride Month en daar wil UNO de nodige aandacht aan besteden. En hoe kan dat beter dan met een nieuw kaartspel? Speciaal om de LGBTQ+-gemeenschap te steunen, lanceert het bedrijf een ‘Play with Pride’-editie. De spelregels blijven hetzelfde, alleen zijn de iconische kaarten aangepast aan de typische regenboogkleuren.

  1. De beste films en series met een LGBTQ+-verhaal volgens regisseur Charlie Dewulf: “Ze werken als een handleiding”

    De beste films en series met een LG­BTQ+-ver­haal volgens regisseur Charlie Dewulf: “Ze werken als een handlei­ding”

    Harry Styles (27) kruipt voor ‘My Policeman’ in de huid van de gay politieagent Tom Burgess. Spraakmakend? Nee, maar dat hij uit de kleren gaat voor de seksscènes en niets aan de verbeelding zou overlaten, maakt het nu al een van de meest besproken films van 2021. Al is het lang niet de enige prent met een gay storyline die stof doet opwaaien. We spraken met Charlie Dewulf (26), ‘Brak’-regisseur en non-binair, over diens favoriete LGBTQ+-films en -series.
  2. Leuk voor astro lovers: Spotify lanceert originele, nieuwe functies, waaronder een birth chart op basis van je favoriete artiesten

    Leuk voor astro lovers: Spotify lanceert originele, nieuwe functies, waaronder een birth chart op basis van je favoriete artiesten

    Astrologie is hot, en dat is ook Spotify niet ontgaan. De streamingdienst lanceerde vandaag een nieuwe campagne, Only You, waarin je je zogenaamde ‘Audio Birth Chart’ kan zien. Net zoals bij Wrapped (het jaaroverzicht dat het platform aan het einde van elk jaar maakt van je muziekvoorkeuren) kan je de afspeellijst delen op je sociale media. Redactrice Marie testte het al eens uit.