Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

TripAdvisor tipt de 10 populairste bestemmingen om te ontspannen

Even bijkomen van het jachtige alledaagse leven en je hoofd leegmaken, dat willen we allemaal wel. Verrassend is het dan ook niet dat zogenaamde wellnessreizen steeds populairder worden en dat spa’s en meditatie de zoekwoorden bij uitstek zijn geworden. TripAdvisor stelde een lijst op van de populairste wellnessbestemmingen, met Bali met stip op één. 

6 reacties

 • ANN LIMBOS

  3 jaar geleden
  Ik zal zelf wel bepalen waarheen ik ga.
 • Nicole Serneels

  3 jaar geleden
  Ontspannen in deze plaatsen? Een grap?
 • michel mans

  3 jaar geleden
  Zet hier maar Vietnam bij. Mooi land, vriendelijke mensen en heel lekker eten
 • chris Scheveneels

  3 jaar geleden
  Koh Samui in Thailand / dit moet een grap zijn ... zeker weten
 • Katia Blancmont

  3 jaar geleden
  Ontspannen??? In deze overbevolkte tourist-traps vol afval?
 1. Zo genieten Vlamingen van de heropende terrassen volgens de satirische Sara Leemans. “Met een bevriend koppel maken ze ‘alle terrassen op het dorpsplein onveilig’”
  NINA

  Zo genieten Vlamingen van de heropende terrassen volgens de satirische Sara Leemans. “Met een bevriend koppel maken ze ‘alle terrassen op het dorpsplein onveilig’”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: zo reageren Vlamingen op de heropening van de terrassen.